1. nov 2012 17:51
O tem bi se dalo na veliko razpravljati in definitivno te ne prepričujem v nasprotno. Tako kot pri vsaki stvari so zagovorniki in tisti, ki so proti. Pisec tega članka je definitivno proti in tudi jaz tukaj lahko napišem da je kaj znanstveo dokazano ali ne, vprašanje je le kdo mi bo verjel. Sploh pa delam v zdravstvu in bi o placebu lahko razpravljali tudi v okviru uradne medicine. Moje stališče glede na vse zbrane informacije pa ni ne za ne proti. Naj bi bilo pa tako, da so homeopatska zdravila rastlinskega, mineralnega ali živalskega izvora. Učinkovito pa naj bi bilo zgolj tisto zdravilo, ki v zdravem telesu povzroči simptome, podobne bolezni, ki naj bi jo zdravilo.
Pes pa zaradi oslabljenih sfinktrov trpi kar na poseben način veš. Če že ne drugega, je prisotno stalno hudo vnetje kože v okolici spolovila. In ja, po ovariohisterektomiji in s starostjo psičke je to kar pogost pojav kateri se s časom ne bo izboljšal sam od sebe, saj je moja psička žal neposlušna in ne izvaja Keglovih vaj.
V bistvu pa je bil moj nemen slišati mnenja ljudi, ki so že kdaj bili konkretno v stiku s homeopatijo, ker verjemem v to, da dokler ne poskusiš tudi ne veš.
Pa hvala.
tanja26