Pozdravljeni, naša hruška je ponovno lepo obrodila. Vendar pa hruške hitro propadejo. Kaj z njimi lahko naredim? Danes pečem jogurtovo s hruškami, kompotov pa se mi ne da delati. imate kakšen nasvet? Hvala.
majaos
Pozdravljeni, naša hruška je ponovno lepo obrodila. Vendar pa hruške hitro propadejo. Kaj z njimi lahko naredim? Danes pečem jogurtovo s hruškami, kompotov pa se mi ne da delati. imate kakšen nasvet? Hvala.
majaos
14. okt 2012 13:46
Razen, da jih dodaš v kakšne sladice ti preostane še priprava hruškovega soka, če jih vlagati nimaš namena.
zeta
14. okt 2012 14:31
Posuši jih.
lp
cervus
14. okt 2012 14:43
Hvala na namigih.
majaos
14. okt 2012 18:59
Odvisno sicer tudi od sorte, mi imamo viljemovko in smo jih lani ( letos je bilo točno 6 hrušk) ogromno posušili, ostale pa shranili, še nezrele, v hladilniku in jih postopoma jemali ven, ad so dozorevale. Smo jih imeli še tri mesece.
lartep
14. okt 2012 19:33
Ne morete si misliti kakšno krasno aromo ima šnops iz hrušk
14. okt 2012 19:54
Jaz kuham hruškov džem, zdi se mi je eden boljših.
katka85
14. okt 2012 22:20
Lahko jih tudi zamrznete, ter kasneje uporabite za razna peciva, smoothie-je, in podobno.
KulinaričarkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie Muffins
Sadne rezine s slivami