Kako si pomagati z domačimi zdravili pri zunanjih hermeroidih?
Hvala!
Kako si pomagati z domačimi zdravili pri zunanjih hermeroidih?
Hvala!
12. okt 2012 10:35
Predvsem je najprej treba vedeti in napisati pravilno ime težave, potem pa zdravila iskati. Najbrž sprašuješ o hemoroidih, a ne?
www.pomurske-lekarne.si%2Fsi%2Find">tu je nekaj nasvetov
www.kulinarika.net%2Fforum%2Ftopic">pa na kulinariki je bilo pisanja o tem
www.kulinarika.net%2Fforum%2Ftopic">pa še enkrat je bilo na kulinariki o tem nekaj debate
Ognjič
12. okt 2012 11:03
Predvsem, predel umiti z mrzlo vodo, vsakič po uporabi WC-ja, osušit s papirnato brisačko ali toaletnim papirjem in namazati z ognjičevim mazilom ali šentjanževim oljem. To običajno kar hitro olajša zadevo. Če gre za kakšno težjo obliko, pa zdravnik, seveda.
zeta
12. okt 2012 11:36
Faktu krema čudeže dela.
mamamia
12. okt 2012 11:54
Kje se lahko kupi Faktu krema?
12. okt 2012 12:56
V avstriji v lekarni kupi Hadensa Krema in svečke. Pri nas v lekarni pa Detralex tablete.Po dveh ne boš večznala za težave.
Engie
12. okt 2012 14:03
Dober proktolog bi odsvetoval razne kreme,brez zd.pregleda.Po moje v večini svetujejo tako,kot je napisala zeta.Mrzla voda za umivanje in za mazanje šentjanževo olje.
ultranova
12. okt 2012 19:00
Pri akutnih hemeroidalnih vnetjih pomagajo Detralex tbl. v prosti prodaji v lekarni jemlje pa se jih 4 dni 3x dnevno 2 tbl in nato še 3 dni 2xdnevno 2.
lp menola
13. okt 2012 0:28
Tudi faktu se dobi v apoteki brez recepta.
mamamia
13. okt 2012 11:46
Mamamia, ne dvomim, da dela čudeže, ime je že "čudežno", s presledkom zapisano
Hecam se pa lahko zato, ker sem po obeh porodih fasala hemoroide in vem, kako "svinjski" so. Tega je že 20 let in se spomnim, da je teta eno kremo iz Avstrije prinesla, ki je pomagala res hitro. Pri najboljši volji pa se ne spomnim imena.
marjja
13. okt 2012 12:10
Tudi zame trenutno pomembna informacija ...
katjushkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poke skleda z lososom
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla