10. okt 2012 22:37
Po moje moraš bolj delati na sebi pa me ne narobe razumet. Vse kar lahko storiš za otroka je, da si med boleznijo z njim, veliko tekočine( po mojih izkušnjeh razni slezovi, vršičkovi itd sirupi niso ravno primerni za tako majhnega otroka predvsem ne v smislu nekega hitrega učinka , izolšanja, pa še na zobeh se bo slej ko prej poznalo.) Če le lahko otroka poskusi imeti doma čim dlje tako, da se res lahko dobro pozdravi. Če si v službi je to res eno težavno obdobje.( zame je bil ta del najtežji, ker so bili res zelo bolni).
Pri meni se je obneslo uporaba inhalatorja-fiziološka, ter spiranje nosu z njo- 2-3 ampule 10 ml . Sama ne uporabljam več teh sirupov razen pri večjih otrocih določene kot preventiva. Pri manjših pa samo klasične čaje , vodo in veliko fiziološke.
Otrok se bo nekako prekužil pa bo potem bolje.
To boš morala kar sprejeti, da te ne bo preveč bremenilo, mogoče imaš otroka , ki bo bolj dovzeten za okužbe. Če bo res večkrat zapored bolan in če imaš kakršne koli možnosti si uredi drugačno varstvo. Mi smo bili prisiljeni za nekaj mesecev urediti varstvo doma.
Tvojemu otroku veliko zdravja tebi pa potrpljenja želim
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/