18. okt 2012 17:19
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
piet je napisal/a: | hehe, Vanja, tvoje vprašanje je za obdarovanca s tako hiško ama popolnoma nepomembno
piet
|
Me je Zeta prehitela s komentarjem o obdarovancu/obdarovalcu. Če bi jo jaz dobila (oz. moj otrok), bi na tik-tak končala na e-bay. Prvič zaradi čiščenja, drugič, ker mi je totalno creepy.
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 18.okt 2012 15:11
|
Ja, meni se zdi tudi popolnoma grozljiva, če pustimo ob strani dvomljivi dekor, se mi zdi, da so stopnišča in vrata, ki ne vodijo nikamor zanesljiva pot do nočnih mor.
Kar se pa tiče lovilcev prahu, me pa več kot toliko ne motijo - vsaj dokler je jasno, da so, kot vsi mi, minljivi in zamenjivi in da bodo, ko bo nanje sedlo dovolj nesnage, pristali v škavacu.
Mi je prav zato všeč kulinarika in prav rada in z lahkim srcem aplavdiram vsem sladkornim umetnijam, ne glede na njihovo grobo gazenje po vseh ravneh kulinaričnega, likovnega in še kakšnega dobrega okusa, saj vem, da se bodo, če si dovolim parafrazirati Malherba - ils ont vecu ce que vivent les roses, l'espace d'un matin - ko bo potekel njihov čas, bolj ali manj dostojno umaknile z miz in iz hladilnikov.
nola