9. dec 2004 13:33
V Ljubljani, Mestni trg-sem slišala,da je tam odprta nova prodajalna,kjer prodajajo Sečoveljsko sol in druge izdelke iz soli (sol za prehrano,nego...) Vesna Leben
9. dec 2004 13:33
V Ljubljani, Mestni trg-sem slišala,da je tam odprta nova prodajalna,kjer prodajajo Sečoveljsko sol in druge izdelke iz soli (sol za prehrano,nego...) Vesna Leben
9. dec 2004 21:21
Za Salesalute sem slišala, vendar me je nasilna propaganda gospoda, ki jo trži odvrnila od nakupa. Sama že dolgo časa pijem zjutraj na tešče žličko himalajske soli, ki jo zvečer dam v 3 dcl vode, da se čez noč raztopi. Med drugim naj bi zmanjševala apetit - no, to pri meni žal ne drži, definitivno pa od kar pijem to sol nimam več težav z izpuščaji na rokah - podobnim luskavici. Dobro vpliva tudi na prebavo. Je pa tako, kot z vsako stvarjo. Nobena sprememba se ne zgodi čez noč. Zase vem, da mi ta "terapija" odgovarja, ne delam pa za to nobene propagande. Mogoče pa pomaga res tudi to, da v nekaj verjameš ) Avena
11. mar 2008 23:07
Toliko, da se osveži tema o soli.
F r i n a
12. mar 2008 18:51
frina, a da se tistim, ki jim kakšno zrno soli manjka, to nadokandi? Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čokoladni eklerji
Pohorska gibanica