3. okt 2012 19:51
Na Adria Airlines lahko imaš prtljago v naročju med vzletanjem in pristajanjem. Seveda, če si stevardesa v unifromi, ki leti domov kot potnica. To se je zgodilo na zadnjem poletu v Ljubljano iz Zuricha in, verjeli ali ne, sem naredila posnetek. Dekleti sta sedeli v isti vrsti, kot midva z dragim. Pravzaprav sem od tega zadnjega poleta tako razočarana nad Adrio, da mi kar pritisk naraste, ko se spomnim na to. Stevardese (v službi) so hodile sem in tja po letalu kot kake potrebnice (izraz iz mojih mlajših let), kokodakale s tistima dvema, ki sta bili potnici, naličene so bile kot drag queens, na potrebe potnikov se še zmenile niso. Naj omenim, da je bilo precej potnikov tujcev. Zdaj sem si dušo. Najprej sem bila tako besna, da sem hotela poslati sliko s podatki poleta na FAA ali karkoli je že ta policija za Aviacijo. Me je dragi prepričal, da res ni vredno izgubljat energije za to.
FYI, tale gospod na sliki ni moj dragi, slika je bila narejena takoj, ko je letalo dovolj visoko, da dovolijo uporabo elektronskih aparatov.
Vanja