Gostilna išče šefa - resničnostni šov na poptv

anka  

član od: 7.9.2005

sporočila: 4627

7. dec 2012 9:20

Finalni teden v Gostilni pri Šefu in najzanimivejši, najbolj razburljiv. Ostali so trije tekmovalci, ki imajo sedaj obrnjene vloge. Morajo biti kreatorji predjedi, glavne jedi in sladice. Torej spet nove ideje, okusi in kreacije. Ampak s tem da so tokrat oni šefi, šef Bine in še dva vrhunska kuharja pa bodo kuhali po njihovih navodili.

V sredo je prvi imel to nalogo Andrej, v četrtek Julijana in danes Jani. Tisti, ki ga bo Bine označil kot najslabše uspešnega v tem izzivu, bo moral takoj zapakirati svoje nože in zapustiti Gostilno.

Andrej se je odrezal odlično, prav presenetil je tudi vse tri kuharje, tako da nestrpno čakam današnjo oddajo, da vidim kako je Julijana izpeljala izziv.

Sama najbolj navijam prav zanjo, da na koncu osvoji zmago.

 

Moram rečt da še nisem preizkusila doma pripravit nobene jedi, ki jo pripravljajo tam, definitivno pa enkrat naredim bučne štruklje. Včeraj je Andrej presenetil s sladico, sladoledom v neki marmeladi, med sestavinami je tudi rdeča pesa in buča. Ko to slišiš, malo debelo pogledaš, ampak komentarji šefov so bili, da so okusi presenetljivo dobri. Julijanin brancin bi mi tudi šel v slast, mmmm. Sej moram nehat razmišljat, drugače bom do malice že sestradana, hehehe.

anka

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

7. dec 2012 9:40

Prav vesela sem za Andreja. Res je bil sproščen, prijazen in kot sem že prebrala malo nazaj, njegov nasmeh .........

Se vam ne zdi, da se je z Andrejevim uspehom vse skupaj malo obrnilo na glavo, vsaj kar se Julijane in Janija tiče. Sicer pa sta slednja v boljšem položaju, saj jima je Andrej  točno povedal, kako to gre. Andrej je bil v tem pogledu več ali manj "vržen" v globoko vodo in kar je najpomembnejše - splaval je ...........

 

BRAVO!

Veronika

anibas  

član od: 21.12.2006

sporočila: 497

7. dec 2012 11:42

anka,sama sem naredila bučne štruklje im moram reči da so enkratni ,

tudi sladoledne žgance-res super

Čeprav nimam točnih mer za sestavine, ( no, marsikaj se da ujeti z gledanjem v živo in na voyotu ) se kar da narediti kar dober približek originalnemu receptu

aja, pa tudi paleto rezancev smo poskusili - tudi dobro.

lp

anibas

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

7. dec 2012 18:44

Sama sem včeraj ob gledanju oddaje z Andrejem v glavni vlogi neizmerno uživala, ta fant se je v teh nekaj tednih res razvil v pravega mojstra, pa še vse njegove vrline - delavnost, učljivost, nekonfliktnost, sproščenost, veselje do komunikacije z gosti so včeraj super prišle do izraza.

 

Bravo, Andrej! Kdo bo si na začetku šova mislil da bodo "fantu, ki na samo jajčka spečt" kar trije kuharski mojstri priznali, da bi bilo njegovo idejo "kar za ukrast"

Kar tako naprej, dokazal si, da se da gledalce "začarati" tudi brez obrekovanja drugih, spletkarjenja in hvalisanja

Mojca

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

7. dec 2012 20:16

A mi lahko ena opiše tele sladoledne štruklje? 

Vanja

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

7. dec 2012 21:26

Sladoledne žgance. Jaz ne gledam voyo, zato bolj težko, so pa na videz res slastni, pa tudi gostje so zelo zadovoljni. Prepričana sem, da boš kmalu dobila odgovor.

Meni je žal, ker je zmagovalec lahko samo eden, zame sta zmagovalca dva. Moj favorit na začetku je bil Jani. Vedno znova se prepričam, da se ne sme hvaliti dneva pred večerom.

Zelo sem vesela za Julijano, ker je odlična kuharica, le malo preveč je toga, če lahko tako rečem. Res ji privoščim, da se malo sprosti in potem bo tako kot so ugotovili vsi trije vrhunski kuharji. Odlična kuharica, nanjo se lahko zaneseš. Bravo dekle. Bravo tudi za  Andreja, res bo težka. Če zmaga Andrej, mi bo hudo za Džuli, če zmaga ona, mi bo hudo za Andreja.  

 

naor

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

7. dec 2012 21:57

Aja, pardon, sladoledne žgance.

 

 

Vanja

pirnica  

član od: 21.3.2011

sporočila: 689

8. dec 2012 6:14

Tudi mene je včeraj nekoliko neprijetno presenetila Julujana s tem svojim smehom. Se smeje, ko ji je nerodno, ali kaj? Zelo neprimerno. Mi je sicer njeno znanje kuharije zelo všeč, tudi siceršnji karakter, ki ga lahko vidim v teh izsekih. Deluje kot "fejst" punca. Tale smeh me je pa res zmotil.

Tudi jaz sem v dilemi, komu gostilno. Ali tistemu, ki nam je najbolj ali najmanj všeč. Bo gostilna res nagrada ali "nagrada"? So mi pa vsi trije finalisti všeč, vsak na svoj način.

pirnica

anibas  

član od: 21.12.2006

sporočila: 497

8. dec 2012 11:01

vanja odgovorim popoldne-zdele šibam v nabavo

anibas

JANA V  

član od: 29.11.2009

sporočila: 23

8. dec 2012 12:15

Jaz sem bila včeraj povabljena na večerjo v GOSTILNO PRI ŠEFU. Kot šef se je moral izkazati Jani, moram pa povedat, da me s svojimi idejami ni presenetil v celoti. Predjed neke vrste suši, za glavno jed jagnjetina in res okusni ravioli, sladica pa za dol past - lepa kreacija in okusi božanski.

Jana V

JANA V

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti