30. nov 2014 14:10
Opravljanje je veliko bolj on topic, kot pisanje receptov v tej temi.
Commis débarrasseur
30. nov 2014 14:10
Commis débarrasseur
30. nov 2014 17:17
evaslo123 je napisal/a: |
Lahko namesto kritik šefa, voditeljice, komentatorjev, ... objavite kakšen recept ? Sicer je tukaj kot v krožku opravljanja, namesto kot v kulinaričnem ..
|
Evo, klikni, kupi http://gostilna.24ur.com/shop
anibas
30. nov 2014 21:49
zzak1977 je napisal/a: |
|
In zakaj ne spadajo na ta kulinarični forum recepti,ki se nanašajo na temo Gostilna išče šefa?..kar se spomnim ti ni bilo prav da so objavljeni med recepti,sedaj ti še na forumu niso povšeči..
Vrtejbenka
30. nov 2014 22:26
Ta tema spada pod kategorijo "OSTALO", kjer lahko najdemo precej nekulinaričnih tem - adventni venčki, kaj poslušamo ipd. Torej... v tej temi ni treba le pisati receptov (da bi se nanašalo na portal), ampak lahko tudi opravljamo, če hočemo!
Sunny09
30. nov 2014 22:31
meni je pa všeč da se objavi kak recept iz gostilne..
nejap
1. dec 2014 7:07
Dovolj prostora za opravljanje in recepte, torej za vsak okus!
naor
1. dec 2014 11:29
Ličnice – kateri kos mesa je to? Ali so to res lička? Potem pa je treba veliko živali, da se nabere ličnic za nekaj 10 ljudi !!??
rdkapica
1. dec 2014 11:52
Ličnice so ličnice,lička.....žal dražji kos mesa,pa še malo zvez moraš imet ,da jih dobiš..telečja so najdražja,mislim da okrog 20 e za kilogram,odlična so tudi svinjska in cenejša so...za konec tedna jih imam naročene pri mojem mesarju,najboljše so pripravljene počasi v pečici z razno zelenjavno prilogo.
Vrtejbenka
1. dec 2014 22:17
Valerio.
mopsika
1. dec 2014 22:19
Bravo Valerio je bil moj favorit.
MilžiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poke skleda z lososom
Azijska solata s kozicami