11. dec 2012 10:34
marcelll je napisal/a: |
FRINA ne žali mi Angelce !!! Jaz kmetov nikoli ne žalim, so moji prijatelji, kupujem samo pri njih v marketih nikoli !!! Kupujem samo ekološko hrano, če veste kaj je to. TO so stari pregovori ki bodo še dolgo ostali med nami: zarukan kot kmet, neumen kmet ima debel krompir, ne bodi tak kmet.... ali pa drugi poklici: usran kot rraufenkirar (kakšen pa je kot usran-umazan)... Ob to, da pa FRINA žali Angelco, Savino in Mišota, to je pa kar OK al kaj ? Moj namen je bil dosežen, Jani je šel ven ker je pocar ki je ves čas trobil kako si želi te gostilne, ko je pa letel ven, je pa obrnil ploščo in papagajal čisto obratno, bruhhhhh ! Kot vidite ne sodelujem v drugih temah, ker je tale forum za mene prešvoh (recepti na baze cukra pa moke) zamislite se malo kaj mečete v sebe, če to kuhate (debelost,sladkorna,srčno žilna obolenja,bolna trebušna slinavka... Na tem forumu sem zaključil-kr neki-brez veze.......................
|
Ja kdo te pa sili, da si tu z nami?
Pa še površno si pogledal to stran, sicer ne bi nekaj o moki in cukri napletal, spregledal pa kaj drugega. Pa saj ni pomembno, če sem prav razumela se itak poslavljaš. Pa srečno in zdrav ostani!
mamamia