20. okt 2013 21:53
Kdor čaka dočaka..v ta glavni jedi nastopi sam kralj živali...in to ne sam,pač pa ima družico z seboj.. in . Ideja da se glavno jed loči na rozo in čeleste(svetlo modra) za ta prave dame in taprave dedce je briljantna.
In priprava..za njega dolga,flam vakumsko kuhan20ur na 72...nato popekel,wauuu..spet nekaj novega zvedla..čeprav nisem tapravi dedec,bi hotela to probat,pa naj bo za njega gor ali dol...za pravo damo pa ribica v mreni...in en mali kozarček zarven postrežen,jager za njega,kaj je zanjo sem pozabila...perfektno.
Sedaj pa resno..ima že kdo izkušnje z tako pripravo mesa?20 urno vakumsko kuhanje?..v čem je poanta tega?
To me res zanima,pa saj ne da bi to delala,ker časovno ne znese..toda me zanima razlika.
Glede kreganja pa spet..šov je šov...osebno pa navijam da gre domov oseba ,ki nesramno govori čez nas primorce (kdor spremlja to ve)..skoraj bi rekla ,da že sovražni govor..čeprav sam si skoraj po moje ni nič kriv,prej vzgoja od svojih staršev,ki so ga v tem vzgojili.
Ežoj..Martina pa se super drži...fejst punca..tako rada jo poslušam,kaj ne razumem,kaj češ,po naši vasi se malo drugače govori,kot po njeni...
Vrtejbenka