9. okt 2012 19:01
Meni se chef zdi super. Tekmovalci pa bi bili lahko bili boljši in več pokazali.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
9. okt 2012 19:01
Meni se chef zdi super. Tekmovalci pa bi bili lahko bili boljši in več pokazali.
9. okt 2012 19:18
Trixi je napisal/a: |
|
Še vedno nisi predstavila svojega izvirnega zajtrka.
Commis débarrasseur
9. okt 2012 19:33
Zzak1977 pa ima spomin....čaka zajtrk.....
Vrtejbenka
9. okt 2012 19:43
Se opravičujem, začetek tiste oddaje sem zamudila in ko sem videla njihove krožnike me je zmotilo, da so bili precej podobni. Tako ne morem predstaviti svojega izvirnega zajtrka, ker ne vem kakšno izbiro so imeli. Sem pa prepričana, da bi se še kaj našlo, kar niso predstavili.Vsaj tak občutek sem imela.
9. okt 2012 19:47
Pa saj je bil dobršen del tehle kuharjev tudi prepričan kako so dobri. Mogoče so celo računali, da bodo šefu kaj novega pokazali in ga očarali s svojim znanjem, pa se jim je na koncu vse sesulo. Pa verjamem, da znajo tudi dobro skuhat, ampak tisti, ki so se manj izpostaljali so imeli na koncu boljše rezultate od onih, ki so bili sami nad sabo navdušeni. Običajno je pač tako, da je skromnost lepa čednost.
zeta
9. okt 2012 20:45
Trixi je napisal/a: |
Se opravičujem, začetek tiste oddaje sem zamudila in ko sem videla njihove krožnike me je zmotilo, da so bili precej podobni. Tako ne morem predstaviti svojega izvirnega zajtrka, ker ne vem kakšno izbiro so imeli. Sem pa prepričana, da bi se še kaj našlo, kar niso predstavili.Vsaj tak občutek sem imela.
|
9. okt 2012 23:24
Poleg tega, kar našteva ZZak, so imeli na voljo še svež paradižnik in papriko (to vem, ker sem si zapomnila, da je ena tekmovalka natredila sataraš). In kuhati so morali n majhnem "kamp" kuhalniku z zelo improvoziranimi pripomočki - skratka svojega fensi kompleta nožev niso vlačili s sabo itd. Nekaj svežih začimb je raslo tam okoli in tisti, ki se je znašel, je lahko uporabil tudi te.
Matr, čisto sem not padla
Mojca
10. okt 2012 7:05
rimljanka je napisal/a: | ||
Saj se lahko ti potrudiš, a ne?
|
Meni to ne bi bil problem, če bi imela dostop do voya... pa ga ne mislim plačevat ker ne podpiram pop tv-ja in njihovih plačljivih vsebin. So mi uničli tv3 (eden izmed zame boljših programov) in jih ne spoštujem več.
Ne vem zakaj ste vsi tako našpičeni???
espanja
10. okt 2012 7:35
Saj imaš voyo 14 dni lahko brezplačno
anibasKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Suzanine palačinke
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )