15. okt 2012 9:39
Tudi meni to vtikanje prstov v piskre in lizanje prstov, pa ponovno prst v hrano --- to mi je prav bljaak !!!
Tudi prste po obraz, laseh, potem v hrano....gabi se mi - ampak, tega ne počno vsi...samo nekateri. Jan se mi zdi odličen kuhar, vidim, da ne samo njemu, večim hodi po nervih Zoran ( obnaša se kot se je sosedov sin pri 4 letih nekje ), enega matrajo živci, je kot da bi gledal bolnika s psihiatrije , zmeri se ziba ipd kretnje izvaja ....najglasnejša je odšla...saj..morda še trije , štirje , da zapustijo gostilno - pa ostane PERFEKTNA EKIPA.
Ah..ja ---še to.. Sem videla prav - v včerajšnji oddaji ??? Žvečilni v ustih ene od deket ????
[citat=--Vanja_v_ZDA--]
No oddaje ne gledam...Ampak malo prebiram tele vaše komentarje in si seveda mislim tole: Jaz enega takega, ki je kuhar že 30 let, nikakor ne bi dala na oddajo za chefa ali šefa gostilne. Ker on je toliko star, da bi mu v teh letih že moralo uspeti imeti svoj lokal, če bi bil res sposoben.
...
P.S: Za sodnico (okuševalko) bi pa rada šla.
Vanja[/citat]
Vanja, good point Če bi ga še slišala, kako zna sitnarit in se po otročje kregat ... ne, ta ni narejen za vodjo neke ekipe. PO mojem mnenju preveč solistično usmerjen, pa lačen pohvale. Zoran šefa rabi, mislim, da sam ne bi znal biti dober šef.
Tadrugo pa ... Vanja, če bi videla, kolikokrat eno in isto žlico vtaknejo v lonec, jo poližejo, pa spet v lonec, pa malo prste v lonec pa v usta, pa nazaj v lonec ... mislim, da si ne želiš biti preizkuševalka jedi, ki jih ti tekmovalci kuhajo
Šef Bine pa je seveda druga štorija. Njegove jedi pa bi z veseljem poskušala tudi jaz
Mojca[/citat]