17. nov 2014 14:51
No, pa se še jaz malo oglasim, ker tole Gostilno kar spremljam, dostikrat tudi na Voyu malo pofirbcam
.
Kar se hrane v tej G. tiče me moti ogromno predpripravljenih zadev (saj vem, da glede na število gostov pač drugače ne gre) v obliki zmrzovanja, vakumiranja, pogrevanja. In ogromno odpadkov, ki bi v normalni kuhinji nikakor ne smeli pristati v smeteh, pa šov gor ali dol. Tudi svežih solat praktično ni, lani so imeli vsaj tistega Kozla v vrtu.
Sem povprečen jedec in mislim, da bi se zmerno nasitila, bi potrebovala vsaj 3 hode, kar bi skupaj s pijačo pri njihovih cenah hitro prišla blizu 50 € na osebo. Za moje razmere in veliko večino Slovencev: predrago, pa ne rečem, da kak "fensi" krožik ne bi želela poskusit - za mnogo manj denarja si ga ob upoštevanju recepta zmorem narediti tudi sama.
Higiena v šovu pa je doesedno na psu
. Ne umivajo si rok, se praskajo vsepovsod, si brišejo čelo itd. potem pa s temi rokami zlagajo vso hrano na krožnik
. Čeprav vedo, da so 24 ur pod kamerami so kljub temu grozni packi
, se prav čudim, da Bine ne ukrepa.
Če pa omenim samo Almirja, Marka in Anžeta, potem redko kje najdem osebke, ki bi bili bolj zahrbtni, opravljivi in nesramni
.
Svetla izjema je Valerio (tudi Edi je bil tak), ki je čist, karakterno enkraten fant in edino z njegovimi rokami skuhano in postreženo hrano bi z veseljem pojedla. Upam, da zmaga, če pa ne, pa je cela Slovenija videla njegovo delo in čistočo in ga bo vsak pameten delodajalec z veseljem imel v kuhinji.
BABI 2+2
Sporočilo je spremenil(a) BABI 2+2 dne 17.nov 2014 14:52