27. okt 2012 4:55
Vsekakor je ta odaja nekaj za pogledati, osebno bi jo dal že kar ob sedmi urci, kajti bi bilo bolje biti brez slovenske glavne komedije kot pa z oddajo kot je 24 kur in začetkom DOBER VEČER, potem pa ti povedo 1000 razlogov zakaj sploh ni dober in na koncu je katastrofa.
A o sami oddaji gostilan išče šefa, bi rad povedal da ob ponedljkih ko so komentatorji, mi gre izjemno na žul, predvsem angelca. Seveda svaka čast oziroma spoštljivo ženski, da je pri tej letih še vedno tako uspešna komentatorka, vendar se že vidi, da razmišljanje samo pa ni tako uspešno.
Sabrina, punca na mestu vsekakor in odlična komentatorka z zelo dobro postalvjenimi vprašanji.
O sami oddaji oziroma nastopajočih, kateri se borijo za gostilno pa kaj pa vem. Mogoče sem pričakoval, še malce več vrhunskih stvareh, nasploh pa me je razočarala "specialiteta", bučni štrukli, kateremu dodajo zgolj navadno listnato testo, katero se kupi v vsakih štacuni, torej zame osebno potem takem ta jed ni neka specialiteta, če testo ne narediš sam svoj.
Samo finale, me je prav tako razočaralo, da o folku odloča ponovno glas ljudstev. Bistveno bolj uspešno bi bilo, če bi glavna dva, na " vročem stolu" tekmovala v kuhanju in na podlagi tistega bi se žirija odločala, kdo bo odšel naprej... seveda, bog ne daj da bi v tej žiriji sodelovala sama angelca.
Vsekakro pa bom obiskal njihov ambient, vendar še malce počakat da bo na samem menijo kaj več izbira oziroma se bodo, bolje specilizirali.. kajti prejšni petek ali soboto ( točnega dneva ne vem) so imeli na izbiri zgolj 4 izbire in še to je bil vmes sladoled, katerega so skorajda zafrknili, porazno :)
Srečno
dkrajnc24