17. okt 2014 5:51
Ne vem zakaj si ne predstavljam francoskih kuharjev v polno zasedeni kuhinji, ki govorijo popolno francoščino. Tudi pri nas ne govorijo vsi knjižno.
tamalaursa
17. okt 2014 5:51
Ne vem zakaj si ne predstavljam francoskih kuharjev v polno zasedeni kuhinji, ki govorijo popolno francoščino. Tudi pri nas ne govorijo vsi knjižno.
tamalaursa
17. okt 2014 6:16
hahahahahahaha, sej to se zajebavaš a? Mislm...kej tazga napisat...ej, kaj teb ni jasno?
Vesna555[/citat]
Vesna, a to leti na Nolu??
Ajoj... za mano je neprespana noč in imam hud glavobol, pa vseeno mislim (kljub glavobolu) da Nola vedno ve kaj piše....
SMARTY1
17. okt 2014 11:16
Zgražate se nad tujkami in njihovo izgovorjavo.
Kaj pa slovenščina in dvojina in rodilnik – to jim je pa vse oproščeno ??!!
rdkapica
17. okt 2014 11:26
Tudi nad tem se zgražamo seveda, ja Smarty prov si napisala Nolino pisanje ima vedno težo in ji je težko oporekati medtem ko je tvoje Vesna povsem brezu pomena in še prostaško za povrh.
hedonist
17. okt 2014 12:26
Dobro je, da so se vsi moški uredili in pobrili, ker so pa res že izgledali, kot eni Bedanci.
mopsika
17. okt 2014 12:34
mopsika je napisal/a: |
Dobro je, da so se vsi moški uredili in pobrili, ker so pa res že izgledali, kot eni Bedanci.
|
Res je! Ko pogledam Marka me še zdaj kar prime, da bi ga malo ostrigla in uredila... Vsaj obril se je... Ostali so mi zdaj tudi prav simpatični, s temi brkci...
Sandra_a
18. okt 2014 3:45
hedonist je napisal/a: |
Tudi nad tem se zgražamo seveda, ja Smarty prov si napisala Nolino pisanje ima vedno težo in ji je težko oporekati medtem ko je tvoje Vesna povsem brezu pomena in še prostaško za povrh.
|
No, pomiri se malo. To je resničnostni šov, ne pa neka kvazi mala šola učenja francoščine. In res ne vem, kaj, kdo in zakaj si ti, da lahko mene žališ?
Vesna555
18. okt 2014 7:16
Dobro se z dobrim vrača, Vesna555.
rimljanka
18. okt 2014 7:50
S čem se eni obremenjujete...hjooo.
Life is SO much more than that!!
18. okt 2014 14:43
Vakumsko zapakirane krače za jed kraljeva krača iz šefove gostilne,v domači sous-vide tehniki kuhanja...nekje 4 in pol ure na 75 stopinj..pride kar prav slaščičarski termometer za stalno kontrolo temperature vode...
Pečen krompir na soli,potem na krožniku postržen s kajmakom...in spečene šefove "krače"..odlične,prijetno nas je presenetil okus obogaten z karijevo pasto..prvič sem delala z njo in bom definitivno še.
Vrtejbenka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremna cvetačna juha
Pohorska omleta