Zdravo!
Stara sem 21 let.Imam končano 3.letno poklicno šolo smer kuharja,zdaj nadaljujem šolanje za živilski tehnik,učenje mi ni nikoli preveč šlo. V Domu za starejše občane iščejo pomočnika dietnega kuharja III in dietni kuhar IV.
Za pomočnika dietnega kuharja potrebuješ izobrazbo kuharskega pomočnika,za dietnega kuharja pa izobrazbo kuhar.
Opis dela za pomočnika:pripravljanje živil za prehrano stanovalcev,delitev obrokov hrane,čiščenje posode,pripomočkov in prostorov za pripravo hrane,izvajanje del in nalog v skladu z delovnim planov po navodilu nadarjenega.
Opis dela za kuharja:pripravljanje živil in kuhanje jedi,diet,napitkov za stanovalce in delitev obrokov hrane stanovalcem-skrb za kakovostno in neoporečno prehrano stanovalcev-čiščenje posode,pripomočkov in prostorov za pripravo hrane-izvajanje del in nalog v skladu z delovnim planov po navodilu nadarjenega
Razmišljam da bi odddala prošnjo za pomočnika kuharja. Poskusna doba za kuharja je 1mesec in za pomočnika kuharja je poskusna doba 6mesecov.
Morda ve kdo kakšno je to delo za nekoga tako mladega in kako ga sprejmejo ostali zaposleni glede da sem mlada in neizkušena.
Mogoče kdo ve koliko je bruto plača?
Hvala in Lp
vero