kozamurnik
sporočila: 2311
21. sep 2012 13:30
Lila Roza je napisal/a: | ||
Pri nas že ni tako, je situacija taka, da se družimo samo z njegovimi. Niso vse družine popolne in nič na svetu ni samoumevno. Lila Roza |
kozamurnik
sporočila: 2311
21. sep 2012 13:30
Lila Roza je napisal/a: | ||
Pri nas že ni tako, je situacija taka, da se družimo samo z njegovimi. Niso vse družine popolne in nič na svetu ni samoumevno. Lila Roza |
21. sep 2012 13:57
Midva sva bila že več let skupaj in bila oba stara krepko čez 20 let, preden so se starši spoznali. Pravzaprav sta se le mami poznali, situacija je tako nanesla, da smo se srečali po naključju in sta se spoznali. A je na tem tudi ostalo, uradno spoznavanje je sledilo, ka sva se po pet in pol letih odločila zveze (in niti dneva nisva skupaj živela), da se poročiva in se je seveda bilo potrebno dogovoriti o poroki. Njegovi starši so takrat moje starše povabili na večerjo, domov, sedli smo vsi skupaj (plus njegova sestra) in tako je potekalo spoznavanje. Torej po več kot petih letih, kar sva midva bila skupaj.
No, kasneje, so se starši veliko družili tudi brez naju, se obiskovali, šli kdaj kam skupaj ven, sploh njegovi starši so zelo radi hodili k mojim, ker stanujeta zunaj mesta ... ampak, kot sem rekla, to je sledilo potem, ko sva že bila poročena in se je na nekaj družinskih srečanjih izkazalo, da se oboji starši res odlično razumejo in so radi skupaj.
Ne vem, meni prezgodnja druženja staršev, sploh pa pri mladostniških ljubeznih, nekako niso pri srcu.
mamamia
21. sep 2012 14:10
Sicer v nemščini... 10 stvari, ki jih ne smete narediti, ko vam hči predstavi svojega novega fanta
perpetua
21. sep 2012 15:08
Perpetua, po tleh se valjam
Mojca
21. sep 2012 15:15
Čeprav govorim nemško samo "jaz biti Tarzan, ti biti Jane" je tole čista 10ka
Viva Meier
21. sep 2012 15:25
Takole pa ja..........najbrž bi bila to prva in zadnja predstavitev.....
Brgita
21. sep 2012 16:10
Meni sta super 4 in 10 (sta res duhoviti), ostali so pa takole, v sklopu "nemškega humorja" (kamor spada tudi škotska darežljivosti, črnogorsko zgornje vstajanje itd...)
Vendelina jr.
21. sep 2012 16:18
Meni bi se zdel bolj primeren naslov: "Kaj narediti, če nočeš, da hči pripelje še kakega fanta domov."
Vanja
21. sep 2012 16:32
Ni šans, da bi imeli v tej familji težave s sprehajanjem po stanovanju v spodnjem perilu, pa praznjenje hladilnika se tudi ne more zgoditi, rekla bi, da niti kave ni potrebno pristavit, ker se bosta tamlada zaradi opravkov in ostalih neodložljivih obveznosti itak takoj poslovila.
murnik, malo naštudiraj filmček, ni , da se v eni točki ne bi znašla in jo bosta z možem odigrala kot se zagre. In težave se bodo razblinile, kot bi rekel keks. Še lastni otroci se vaju bodo izogibali in v miru bosta živela do konca svojih dni.
Tale zadnji stavek vzemi pa res čisto za šalo. Samo, zdelo se mi je, da bi bilo tole lepo zaključiti kot eno pravljico.
zeta
21. sep 2012 17:19
Sem čakala, da bo katera druga imela podoben problem, pa nisem dočakala. Torej:
3 mesece sem novega partnerja skrivala pred 14 in 17letnikoma, imela sva samo dopoldanski 2 urici med mojo pavzo v službi. In to pri mojih 40!!!! Groza!!!! Nič romantičnega ni tem, ko 40m2 potem na brzino postaviš v prvotno stanje, da otroci ne bi kaj opazili. O spoznavnih zadevah pa rajši sploh ne bi, ker so bile katastrofalne.
Zdaj sicer že 5 let živimo skupaj, oz mularija se je že oz. se zdaj seli v študenta, ampak, če bi morala še enkrat skozi to, sem rajši samska ločenka do smrti!!!!
marjja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hot dog v listnatem testu
Brownie z marelicami