22. sep 2012 16:02
Evo, informacije iz prve roke. Zadnje novice čisto sveže, jutranje.
Najprej kar se tiče Gorenja. Klicala sem v njihov klicni center, povedala zakaj kličem, vzrok "težave", ... . Potem se je pa začelo. Mi povejo da za takšno zadevo ni bila še nikdar priznana garancija, in da tudi pri nas ne bo (brez da bi kdo prišel pogledat), da je lahko na ploščo padlo kaj en mesec nazaj, zdaj je pa samo pikica sladkorja da lahko padla gor, ali pa muha se ustavila na tistem vogalu, pa je plošča počila. Pravim, OK., samo da dokler nekdo ne pride tega pogledat, ne morejo ne oni ne jaz tega trdit. In pravijo, da lahko pridejo pogledat, sam da moram/moramo plačat. Nisem si točno zapomnila kaj, nekaj v zvezi s potnim nalogom, nekje okoli 35€, se mi je že iz ušes kadilo od pregovarjanja, pa sem očitno preslišala pravo sestavo besed. Kar nekaj časa sem namenila pregovarjanju, nakoncu sem zvenela že kot pokvarjena kaseta. Brez uspeha, ali pa dodatnih informacij. To je bilo med tednom. Sicer imam neko vezo v Gorenju, samo trenutno je na dopustu, je pa še nekaj časa ne bo nazaj.
No, danes zjutraj pa se po popolnem naključju in sreči, mimo naše hiše pelje Gorenje servis. Itak se je gospod rahlo zgubil (ni edini), in med spraševanjem za pot, ga član naše družine še povpraša za našo "težavo". Ta prijazni gospod (ja, je bil že malo starejši; sicer pa kakor za koga ), se je potem, ko je opravil pri tistih, kamor je bil namenjen, na poti nazaj oglasil še pri nas. Zastonj. In ja, garancija se pri tem ne upošteva, bi pa šlo lahko iz zavarovanja pri hiši., da bi pa steklo sami zamenjali, pa plačali, pa pride ene par 100€. Tako da zdaj bomo to uredili preko zavarovanja.
In to je to. Ko bo pa zadeva popolnoma urejena, steklo zamenjano, vam pa sporočim.
Lep vikend, pa hvala za pomoč in nasvete.
barbay