3. dec 2012 10:47
Lepi spomini, kot je napisala Dragička nas je bilo noter v eni sobi v rdeči porodnišnici kar osem. Ko so pripeljali voziček, je bil prelep pogled. Dojenčki zloženi kot štruce kruha, ne bom nikoli pozabila. Klepetale smo kot navite, ob oknu pa je bilo rož kot v cvetličarni. To mi sicer ni bilo všeč.
Sicer nisem starokopitna, ampak včasih se mi pa zdi, da se malo pretirava, pa ne samo v porodništvu, tudi sicer. In kot pišeš Mamamia, se stoodstotno strinjam s tabo. Pri hrani se neverjetno spreminja iz generacije v generacijo. Moj mož večkrat pove, kako je njegov najmlajši brat jedel golaž že pri sedmih mesecih in bil vedno zdrav.
Hčerkina prijateljica svojo osemmesečno deklico doji, kar pozdravljam, piti ji ne daje, ker baje ni potrebno. Dodaja ji samo sadje, pa še tega malo. Deklica je zelo neješča, zavrača skoraj vse, je zelo drobna, ampak zdrava in živahna. Ni skrbi, vem, da bo vse v redu. Čudi me le, da ne pije vode, čaja. Sicer nimam stikov z malimi otroki, pa me zanima, ali vse mlade mamice tako delate?
Tudi jaz želim vsem otročkom zdravja in sreče, prav tako njihovim staršem.
naor