26. jan 2004 13:41
Stella, ni tefal. Ne vem, katera firma je, sem kupila v Italiji, bom pogledala doma, če te zanima. Stane pa cca. 9 EUR (za 6 muffinov).
26. jan 2004 13:41
Stella, ni tefal. Ne vem, katera firma je, sem kupila v Italiji, bom pogledala doma, če te zanima. Stane pa cca. 9 EUR (za 6 muffinov).
26. jan 2004 14:01
Prosim, sama sem kupila kvadratnega od Tefala in sem zelo zagovoljna. Imajo pa tudi za muffine.
27. jan 2004 6:55
Tefal ima teflonske pekače, silikonski so čisto nekaj drugega. Saj so tudi teflonski čisto OK, ampak razlika je vseeno očitna. Brez mazanja, brez prijemanja... Avena
27. jan 2004 9:41
Stella, pekač, ki sem ga kupila v italiji, je Formidea. Sem malo pobrskala po netu, pa nisem nič našla o tej firmi. Lp, Romi
27. jan 2004 11:09
Avena, Tefalov silikonski pekač imam doma, in je silikonski. Stane okoli 4.000-kvadratni. Kupila sem ga v Merkurju. In je super !
27. jan 2004 12:17
Ja, sem že prebrala na Prehrani. Res nisem vedela, da jih ima tudi Tefal. Bom šla v akcijo, hvala! AvenaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure testenine z dimljenim lososom
Srbski pasulj