Hojla!
Prosim nasvet. Ko ste "oblačile" torte v tičino maso ali fondat, me zanima ali je katera za razvaljanje kot podlogo namesto silikonske podloge uporabila kar peki papir?
moščanka
Hojla!
Prosim nasvet. Ko ste "oblačile" torte v tičino maso ali fondat, me zanima ali je katera za razvaljanje kot podlogo namesto silikonske podloge uporabila kar peki papir?
moščanka
7. sep 2012 9:42
lahko tudi kar na očiščeni mizi, veliki deski, očiščenem pultu... na vsem gre, samo z gustinom posuj pa ne je dajat v mw za več kot 5 sekund. meni gre moja silikonska prav na živce ker ima neki relief, ki prikazuje premere krogov pa meter...in se pozna na tičino masi.
7. sep 2012 10:04
Bannanna, saj jo lahko obrneš. Na spodnji strani je gladka.
Cornellia
7. sep 2012 10:56
tam je pa predladka ;) ... je pa res, da s tičino maso ni nobenega problema jo razvaljati kjerkoli
7. sep 2012 12:39
Se vidi, da ne uporabljam tičine in nimam pojma :)
Cornellia
9. sep 2012 20:03
Lady stana.r to počne na tenkem gumijastem prtu - oziroma relativno veliki tenki gumijasti krpi kupljeni v trgovini tipo baumax, obi ali nekaj takega....
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejeva sadna torta s smetano
Bujta repa