4. sep 2012 15:50
Najbrž med prvimi kakšen carinski inšpektor... :))))) (glede vuittonk sem sicer "mrtvo ladna", kot bi rekli naši nekdanji bratje ... :))))) ) lp, proxima
4. sep 2012 15:50
Najbrž med prvimi kakšen carinski inšpektor... :))))) (glede vuittonk sem sicer "mrtvo ladna", kot bi rekli naši nekdanji bratje ... :))))) ) lp, proxima
4. sep 2012 15:53
Hmmm ... ampak tezko, da bi kupila torbico, obleko, cevlje, karkoli, brez da bi prej videla (ce ze ne morem "poslatat" ) kaj sploh kupujem.
urska
4. sep 2012 15:55
proxima je napisal/a: |
glede vuittonk sem sicer "mrtvo ladna", kot bi rekli naši nekdanji bratje ... :))))) lp, proxima |
urska
4. sep 2012 21:22
Če ne vidim, me ne zanima...
4. sep 2012 22:59
V življenju še nisem videla rdečelaske s temno poltjo.... Mora biti pa res spešl oblekca, če pristaja takim damam
lp
cervus
5. sep 2012 8:49
o, jest sem pa že veliko rdečelask s temno poltjo srečala. Tudi blondink s temno poltjo. Sploh pobarvanih :P
Glede na odziv je pa kr nekaj dam z XS ritko na kulinariki :)
pizamca
5. sep 2012 9:06
Jaz dam XS samo na roko in okrog vratu
Maxi25
5. sep 2012 9:46
Pri čudu ciklamne barve v kombinaciji z različnimi vzorci, je velikost še najmanjši problem.
Vesnuska
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pohorska gibanica
Marmorni kolač