4. sep 2012 9:15
Meni so se moje znanke malodane posmehovale, ker nimam geliranih nohtov, ampak vrt, ker ne kupujem jajc, ampak sem si omislila kokoši ,ker sama pečem kruh in vlagam papriko... ker ne hodim po svetu kot reklama za to ali ono znamko ...ker ne zgledam vsaka dan mlajša...ker ne kupujem obupno dragega in brezveznega "podperja", beri linžerije , ampk čisto spodobne cunje, letom primerne, kajpada. !
Ker sem sicer rada lepo oblečena, ampak hvala bogu ne dovolj neumna, da bi zaradi mene bogatele "firme".
Tudi jaz sem rojena na kmetih in počasi se spet vračam tja. Z bolj preprostim in zadovoljnim načinom življenja, spoštovanjem do narave in do ljudi.
Če morem, pomagam. Tudi tako, da na glas povem, da imamo v glavnem kar vsi še vedno vsega preveč.
Ko bomo imeli le tisto, kar ZARES potrebujemo , ko bomo začeli uporabljatii to, čemur smo včasih rekli zdrava pamet, ko ne bomo več sužnji imidža in potrošništva, takrat nam bo zagotovo bolje.
O sramoti, da nekateri kljub poštenemu delu nimajo niti za dostojno preživetje, pa ne bom rekla nič.
To je huda krivica in boli.
lp lučka