Podražitve...

Maxi25  

član od: 12.5.2011

sporočila: 195

12. sep 2012 21:31

Aha, bi jst tole obesila na vrata rdečega križa in socialne pomoči.

"Ljudje, ki hodite sem po pomoč ste nekaj od naštetega":

in spodaj 3 Vandelinine alineje.

Ali res ne razumeš draga Vandelina, da ni problem tele teme MI ampak prebivalci, ki nimajo za preživetje? A bo? A bo šlo? Prvi post!

Maxi25

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

12. sep 2012 21:54

Maxi, če si pozorno prebrala Vendelinin post, ni imela v mislih ljudi, ki v stiski hodijo po pompč na RK ali Karitas, ampak vse koga drugega. Predolgo kilometrino ima za seboj in preveč videnega in doživetega, da ne bi vedela, kaj piše.

Sicer ona ne potrebuje takih stavkov, kot je moj, ampak če kdo zaradi  dreves ne vidi gozda ...  ma me je pač jezik zasrbel in sem morala napisat.

mamamia

Mygrace

sporočila: 6506

12. sep 2012 22:13

Tudi pripovedovati kdo in kaj si, ne paše v to temo.

Pa kako deliš ali ne deliš ljudi in kaj ti je všeč in kaj ne, tudi ne. Koga pa to briga?

Danes v Tušu:

10 kilc čebule in 10 kilc krompirja, oboje iz naših krajev, 5 evrčkov.

Jutri menda v Mercatorju tudi nekaj podobnega.

Mygrace

strelka  

član od: 8.5.2006

sporočila: 659

12. sep 2012 22:34

Draga Vendy, ne boš verjela, ampak ta tema in predvsem moj komentar ni o tebi, ampak povzetek te celotne jare kače. Samoljubje pa tako.

SergejC, midva pa lahko kakšno rečeva prek ZS, ta tema je že tako preveč zasmetena s stvarmi, ki ne pašejo (čisto) vanjo.

strelka

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

13. sep 2012 8:34

Vendelina jr. je napisal/a:

Tko je shvatio, shvatio je.

Vendelina jr.

E, boga mi, nije.

Sonja

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

13. sep 2012 8:51

Strelka, beri post tako, kot je napisan in ne tako, kot ti želiš, da bi bil napisan, da bi potem imela podlago za naslednjega. Bo lažje. Ali pa težje. Odvisno od točke opazovanja.

Maxi25, saj nekaj nas je ukapiralo, da je fazon tega topica to, da si ti največja revica ever.  Tisto o ubogi generaciji, ki nima čisto nič je pa bolj prodajanje megle za zavaravanje.... Hja, vsak želi z nečem puščati sledi in če ne ravno z očarljivostjo, talenti, potem še vedno ostane kakšno jamranje.

Vendelina jr.

Mygrace

sporočila: 6506

13. sep 2012 9:03

Kako pa kaj konstruktivnost?

Mygrace

Maxi25  

član od: 12.5.2011

sporočila: 195

13. sep 2012 10:58

Vendelina jr. je napisal/a:

Maxi25, saj nekaj nas je ukapiralo, da je fazon tega topica to, da si ti največja revica ever.  Vendelina jr.

Svašta. To samo dokazuje, da niti nisi tako pametna, kot se kažeš.

Hvala lepa, midve sva zaključile pogovor.

Maxi25

zeta  

član od: 21.5.2009

sporočila: 1353

13. sep 2012 11:08

Sta se sprehajala nekega večera Janša in Urška po Ljubljani in opazovala izložbe. Čisto zaprepadena nad cenami sta ugotavljala, da si en povprečen državljan pa vendar ne more ničesar več privoščiti in popade ju takšna žalost, da jima kar solze pritečejo. Mimo pride policist in ko ju zagleda vsa žalostna, potrta in solzna ju vpraša, kaj se jima je zgodilo. Pa mu povesta. Malo ju potolaži in odidejo vsak po svoje. Pa stopi do policista delavec, ki je dogodek opazoval izza vogala in ga vpraša, zakaj sta pa Janša in žena tako žalostna? Policist izvleče pendrek in začne tolči po njem: zaradi tebe, zaradi tebe!

Vic je star, verjetno vsem poznan, se mi pa zdi, da paše v tole temo. Takole za zaključek teme, mogoče.

zeta

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4551

13. sep 2012 12:49

zeta,

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti