Csd

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

23. avg 2012 8:33

Nisem videla odločb. vendar iz tistoh, ki jih poznam, izhaja, da se  Odločbe nanašajo na pravice, ki so časovno omejene in se te pravice končajo, ko se ta rok izteče. Odločbe oz. upravni aki, ki se obnavljajo sami po sebi, brez da bi stranka predložila kak dokaz, da ima interes, da se  razmerje, ki ga ureja odločba, podaljšala, je v nasprotju z ZUP-1.

Če stranka ne predloži dokazil, da izpolnjuje pogoje, ki jih zahteva upravni organ, potem MORA upravni organ pozvati na doplnitev, alui pa vlogo kot nepopolno zavreči. Tako pravi zakon. In ne vem, zakaj naj bi bilo v primeru CSD drugače. Možno je le, da ne poznajo zakonodaje.

Mogoče bi kdo svojo odločbo natančno pogledal in napisal, kaj piše v njej glede trajanja prvic in ravnanja upravnega organa v primeru neizpolnjevanja pogojev ( npr. nedostava potrdila o šolanju).

.

F r i n a

pultica  

član od: 10.4.2012

sporočila: 57

23. avg 2012 9:23

Otilija, ampak potem takem, se ne morem pritožit na to, da so mi upošteval DSP, čeprav ga nimam, saj piše da mora it po vrtstnem redu in ga upoštevajo, čeprav ga ni. Tako mi je razložila tud delavka na CSD....mah, se mi že meša....Lp

pultica

moj svet  

član od: 23.1.2012

sporočila: 243

23. avg 2012 9:58

Pultica, oprosti, če bom groba, nehaj jamrat in izgubljat dneve pa napiši pritožbo, da ne zamudiš 15-dnevnega pritožbenega roka. Ker v takšnem primeru pa je zadeva res končana. In ne zgubljaj energije in živcev z njihovimi ustnimi pojasnili, lepo se pritoži v pisni obliki, potem pa ti morajo v pisni obliki tudi odgovoriti, kjer ti bodo morali tudi citirati člene v katerih točno piše, to, kar ti izpodbijaš.

moj svet

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti