22. avg 2012 9:37
Vauuu, kako izvirno bannanna!
Kamela
22. avg 2012 9:37
Vauuu, kako izvirno bannanna!
Kamela
22. avg 2012 12:16
aja, za kupiti pa sem videla zelloooo lepega v cityparku v trgovini poleg tisoč in en dar. notri prodajajo darila.
16. sep 2012 10:00
Presneto, pa tale usoda in vse. Ravno danes sem, ob jutranjem sprehodu skozi park razmišljal o podstavkih in da moram NUJNO enega nabaviti, saj mi prav to manjka. Namreč, ne da vedno razrežem slastno pito (kot včeraj) v kuhinji in jo pol nesem do družbe, ampak da imam en takšen podstavek (nižji) tam pito it tefl. pekača, lepo dekorativno posipam z štaub cukerlijem in jo nato dam na poslinjeno mizo in odprta usta z visečim jezikom.
Pa tudi za doma, da imam pito lepo na mizi, pod steklenim pokrovom. Tako kot v tistih old school romantiš ang. filmih. Soooo romantik pure
16. sep 2012 10:26
MB, mislim da nimaš daleč do trgovine Gion v mb, niti do graza do ikeje. tega s pokrovom bom tudi jaz kupila, ker je povsod vsaj za enkrat dražji.
plus: http://www.evindom.si/Jedilnica/Stojalo%20za%20tort
doma smo naredili pa tole http://3.bp.blogspot.com/-gA6s6ClbwKk/UD02eiio9UI/AAAA
16. sep 2012 14:34
bannanna, kako pa si naredila to stojalo doma? me zelo mika! :D FANTASTIČNO izgleda...
Kamela
16. sep 2012 15:58
z atijevo pomočjo. lakirali pa nismo doma. če ne bi šlo ravno za poroko, bi sicer sama pobarvala. Za nosilce se je ati igračkal s stružnico eno popoldne, plošče je v trgovini kupil, sestavljeno je pa z bolcni, tako da gre narazen in lahko uporabim samo spodnja dva štuka. čipke so čip bohinj, jih pošljejo po pošti.
malo napiši v google homemade cupcake stand ali tower. tole http://www.scoop-n-save.com/product.php?xProd= oblepljeno s servietno tehniko ali v zavijalni papir pa je gotovo najlažja in najcenejša rešitev
Sporočilo je spremenil(a) bannanna dne 16. 2012 16:00
16. sep 2012 16:17
Wauu, hvala, res izvrina ideja! :D Čestitam
Kamela
16. sep 2012 16:31
MBrando je napisal/a: |
Presneto, pa tale usoda in vse. Ravno danes sem, ob jutranjem sprehodu skozi park razmišljal o podstavkih in da moram NUJNO enega nabaviti, saj mi prav to manjka. Namreč, ne da vedno razrežem slastno pito (kot včeraj) v kuhinji in jo pol nesem do družbe, ampak da imam en takšen podstavek (nižji) tam pito it tefl. pekača, lepo dekorativno posipam z štaub cukerlijem in jo nato dam na poslinjeno mizo in odprta usta z visečim jezikom.
|
Trgovina Gion, MBrando, je v Ulici kneza Koclja, nasproti avtobusnega posatjališča pred <elektrom.
mamamia
16. sep 2012 19:25
MBrando je napisal/a: |
Ravno danes sem, ob jutranjem sprehodu skozi park razmišljal o podstavkih in da moram NUJNO enega nabaviti, saj mi prav to manjka. . (Dragi Nejček Z.)--- |
S tako strastjo jaz razmišljam eventuelno o .
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem
Dušene školjke s pivom na sredozemski način