21. avg 2012 8:11
Imam Philipsovega, kupujem novega. Star je 13 let in ni pokvarjen. Sistem je navljčke, ki pulijo dlake, odvsetujem tiste s spiralo. Ker imam izredno nizek prag bolečnine,nima težav z bolečinami, tudi ne uporabljam nekega maserja, ki naj bi olajšal bolečino. ( pri lasreskem posegu na obrazu sem od bolečin skakala pod strop, kozmetičarka je trdila, da tako občutljive stranke še ni imela).
Kupujem novega, ki mora imeti akumulator, da lahko poseg opravim v kopalnici. Kabel za kopalnico ni primeren. Pri sedanjem mi ne dela akumulator.
Glede voskanja nimam izkušenj, mislim pa, da mnogim ne ustreza, ker je to strošek in pirabo časa.
Nisem čisto brez izkušenj z voskom. Pred mnogimi leti, ko je bila na trgu samo opilca, ki ej smrdela kot kuga, sem po recpetu iz neke knjige skuhala vosek za odstranjevanje. Postopek je bil dologotrajen. Nato sem sama izumila bombažne trakove, na katere sem namazala raztopino. Šlo je hitreje, do trenutka, ko sem dala na nogo prevročo zadevo. Hitro se je strdil, zato sem rabila pomoč članov dužine, da so pomagali odstraniti. V primerjavi z opilko je dolgo držalo.
Zapeljala sem tudi svojo najboljšo prijateljico, njen mož še danes, po 30 letih, ne more pozabiti dogodka. Tudi prijateljica ne.
F r i n a