29. jun 2004 11:48
Jaz imam vok iz ALU-gusa prevlečen s titanom (cena okrog 23.000 SIT) z ravnim dnom za uporabo na steklokeramični plošči. Mislim, da to ni najboljši vok, ker se ne pregreje dovolj. Se pa ne prijemlje in je enostaven za čiščenje. LP
29. jun 2004 11:48
Jaz imam vok iz ALU-gusa prevlečen s titanom (cena okrog 23.000 SIT) z ravnim dnom za uporabo na steklokeramični plošči. Mislim, da to ni najboljši vok, ker se ne pregreje dovolj. Se pa ne prijemlje in je enostaven za čiščenje. LP
29. jun 2004 20:17
Pri nas imamo tistega iz reklame,pa nisem zadovoljna znjim.Odluščila se je prevleka,pa tudi pleše po plošči ,tako da ras ni za steklo keramično ploščo.Za zdaj mi samo zavzema prostor v omari,škoda mi ga je vreči stran. lp goga
30. jun 2004 13:44
Imate kakšen dober recept za pripravo jedi v voku ? Tudi sama ga imam, pa nimam idej za recepte. Se priporočam za kakšen recept ? Katere jedi vi pripravljate v voku? Lp renatazala
1. jul 2004 1:13
Dušan! Vok iz tolčenega železa lahko kupiš na sledeči strani, kjer sem ga kupila tudi sama! http://www.enaplus.com/1plus/prva_stran/index.asp http://www.enaplus.com/1plus/prva_stran/index.asp lp, Taia Taia Sporočilo je spremenil(a) Taia dne 01. jul 2004 01:16:09
1. jul 2004 9:49
Sin mi je kupil lito-železnega s pokrovom . Super zadovoljna, v njem delam skoraj vse. Res pa je, da ga je potrebno več časa segrevati, ampak potem...... Je isti kot na naslovu , ki ga je posredovala Taia. Lp Sporočilo je spremenil(a) iri dne 01. jul 2004 09:50:53
1. jul 2004 10:24
Taia hvala , samo na www.enaplus.com jih nimajo več tolčenih , ne vem zakaj potem še delajo reklamo zanje .... zgleda da bom moral vzeti res lito železnega.... Lep pozdrav Dušan
1. jul 2004 17:53
Res nimajo več? Oh, to pa nisem vedela! No, ja, pa litoželeznega, če ne gre durgače. Taia
2. jul 2004 23:00
bom kar čakal na železnega , sej se mi ne mudi DušanKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrobovi ocvrtki s pomakami
Burito palačinke z lososom