Hojla!
zanima me, če je kdo od vas že bil v tej turški restavraciji in kako je bil zadovoljen?
Zelo me mika turška hrana, pa bi radad šla enkrat poskusiot. MOgoče kdo ve kaj vse imajo na jedilniku? Za vse informacije vam bom zelo hvaležna,
LP
Zala
Hojla!
zanima me, če je kdo od vas že bil v tej turški restavraciji in kako je bil zadovoljen?
Zelo me mika turška hrana, pa bi radad šla enkrat poskusiot. MOgoče kdo ve kaj vse imajo na jedilniku? Za vse informacije vam bom zelo hvaležna,
LP
Zala
17. jan 2004 9:16
Živjo! Ambient v stilu, toplo in prijetno. Hrana dobra, malce nenavadna za naš okus. Poskusi! Imen za posamezne jedi se ne spomnim več, so bile pa vse okusne. Porcije so ravno pravšnje. Cene niso pretirano visoke. Vse skupaj pa ob večerih popestri še plesalka trebušnega plesa. LP Maks
17. jan 2004 18:42
Dober večer tudi jaz sem že večkrat bila v turški restavraciji, med drugim sem tam praznovala tudi rojstni dan. Za predjed je najbolje vzeti vsakega malo, to imajo že na jedilniku in dobiš razne sirove namaze (nekateri pečejo, nekateri ne) zelenjavo na žaru, ocvrte zvitke polnjene z mesom in še in še. Krasnje lepinje, tako da je za predjed veliko. Potem pa sem prakticirala, da nismo vzeli toliko glavnih jedi, kot nas je bilo, ampak kakšno manj. Vse namreč prinesejo na mizo v nekakšnih lončenih posodah, zato si vsak lahko postreže sam. Natakarji so zelo prijazni in te vprašajo, ali ješ meso, ali imaš rad pikantne zadeve, tako da ti znajo svetovati pri izbiri. Sladic imajo samo cca 3 vrste, mislim da je čokoladna krema (naš puding), baklava in še nekaj. Imajo pa zelo dobro rdeče turško vino. Cene so res zelo sprejemljive. Trebušna plesalka pa nastopa ob četrtkih, petkih in sobotah od 21 do 23 ure. To je pa res za videti. Jaz sem zelo uživala in bom še šla. Ob odhodu pa ti roke razkužijo in osvežijo z rožno vodo, tako da dišiš še nekaj dni. Zala, upam da se boš odločila in uživala. lep večer inka
18. jan 2004 9:40
Uuuu, hvala za vse te nasvete. Inka, mislim da se bomo odličili naslednji teden in bomo šli (brat sicer navija za mehiško :)). No, če že, potem bomo šli v soboto, ampak ne verjamem da tako pozno - plesov trebušnih plesalk smo se že nagledali v afriških državah (vendar še ne prenagledali ;), tako da mislim da ne bo večje škode če jo izpustimo, verjamem pa da je prijetno in ima res čisto poseben čar. Res hvala za nasvet za turško vino! in tudi za "čokoladno kremico" :) Baklave so pa vsaj zame nekaj najboljšega kar obstaja! Sama jo tudi doma zelo rada pečem..... Hvala še enkart in lep pozdrav, Zala
18. jan 2004 19:21
Zala, pa še to : sprejemajo vse vrste plačilnih kartic. Meni je to včasih pomembno ,ker ne nosim s seboj gotovine in sem potem lahko v zadregi. Če jim pa na koncu rečeš, ali ti podarijo še njihov amulet (za preganjanje zlih duhov iz stanovanja), ti ga z veseljem dajo. Jaz sem ga takoj obesila pri vhodu. Uživajte! inkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hoppy brioš
Suzanine palačinke