Danes zgodaj zvečer pri nas ... najprej ena mavrica živih barva, vidna v celotnem, velikem loku, potem pa se za njo, plaho, pojavi še ena ....
mamamia
Temo je spremenil(a) mamamia dne 25. jun 2012 21:05
Danes zgodaj zvečer pri nas ... najprej ena mavrica živih barva, vidna v celotnem, velikem loku, potem pa se za njo, plaho, pojavi še ena ....
mamamia
Temo je spremenil(a) mamamia dne 25. jun 2012 21:05
25. jun 2012 21:21
In lepo se vidi, da imata zrcalno razporejene barve.
rimljanka
25. jun 2012 21:21
Iii, lepo. Meni je mavrica zelo zanimiv pojav. Pa tiste barve gozda (na prvi sliki se malo vidi), ko je gozd temno zelen in se čisto jasno vidijo drevesa, zadaj pa temno nebo. Lepo...
26. jun 2012 9:42
A tisto drži, da se tam,kjer se dotika tal skriva zaklad ?? :)
hedonist
26. jun 2012 11:34
Ja seveda, jaz se že peljem z lopato na Štajersko.
nola
26. jun 2012 12:11
Tule se pa vidi, da se mavrica dviga iz skrinje z zakladom. Če odneseš zaklad, mavrice ni več. Tako da, Nola, kar lepo pospravi lopato :) Mi bi radi še gledali mavrico :)
Atina
26. jun 2012 12:39
In Nola bo še vedno imela prijatelje.......hihi. (sem pogledala celo risanko ;-) )
26. jun 2012 13:36
Kakšne lepe slike mavrice! Joj jaz se spomnim, kako smo vedno tekli ven gledat kdaj se bo pojavila
Pa še ena (scier že 2 leti stara) slika mavrice z mojo kobilo Nutello
Roncolino
26. jun 2012 13:48
Dober posnetek, mavrica lepa, kobila prelepa.
zeta
27. jun 2012 23:28
Še "piskrčk" z ljubljanskih Fužin:
karlinka
29. jun 2012 12:42
Tole z zakladom ne vem, če drži, hedonist.
Drži pa tisti mit, da kar si zaželiš pod mavrico, se ti uresniči.
No meni se je, tako da mavrico častim na poseben način.
Vse vaše fotke pa so prečudvite!
VilmaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom