Pozdrjavljeni prosila bi za pomoč iščem ugodno prenočišče v izoli,po možnosti kakšno gostišče.
runo01
Pozdrjavljeni prosila bi za pomoč iščem ugodno prenočišče v izoli,po možnosti kakšno gostišče.
runo01
25. jun 2012 18:57
Kje? Za koliko casa? Kaj je to ugodno? Hrana vsteta ali ne? Ali samo strogi center ali lahko tudi okolis (npr. Jagodje in podobno)?
urska
26. jun 2012 6:26
V okolici izole,kakšn km izven izole.Prenočišče z zajtrkom tam okrog 40 evrov za 2 osebi za tri nočitve.
Na internnetu sm brskala sam nič kaj pametnega našla zato sm se obrnila na vas,če je mogoče kdo seznanjen s tem.
runo01
26. jun 2012 8:04
Z možem se pogovarjava tudi za Izolo. Slišala sem za ugodno ponudbo, in sicer za Dijaški dom Izola. Drugih lokacij ne poznam.
Merjinaa
26. jun 2012 8:19
Jaz vem za en privat "hotel", ko oddajajo sobe v Jagodju. Nisem pa prepricana, ce ponujajo tudi zajtrk. Lahko pa poiscem kontakt, pa se zmenis dalje.
urska
26. jun 2012 9:22
Ja prosim,sej obrok niti ni pogoj.
runo01
26. jun 2012 13:34
http://www.kuponko.si/53-popust-na-1x-nocitev-kombi
Tole danes ponuja kuponko. Ni ravno Izola, je pa poceni. Je pa od 15.7. naprej.
vida70
26. jun 2012 15:17
runo01 je napisal/a: |
Ja prosim,sej obrok niti ni pogoj. |
Sem ti poslala ZS (da ne bi kdo rekel, da zganjam reklamo tukaj ).
urska
27. jun 2012 14:31
v hotelu žusterna je polpenzion 39 € na osebo... sem se ravno vrnila s kratkega oddiha
Lakica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučke s sirom
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom