14. jun 2012 19:37
Ja sej ene ženske so prav obsedene s tem gospodinjenem še na morju. Kolegica je bila vsa obsedena, kako mora ta mali jest topel obrok na morju in zato je noujen apartma, da bo mu kuhala, med letom pa je kuhala skoz tašča, mali pa itak v vrtcu jedel. Najlepše je čist preprosto. da te ne zanima ali si spedenan, ali imaš lase pošlihtane, pa make-up, pa nevem kaj...Jaz sem na plaži bolj kot doma. Čimbolj sproščena in taka kot sem. Sej zato tudi grem na dopust, da pustim skrbi doma in uživam z familijo. Jaz mislim, da razen kake solate ne bom pripravljala. V hladilno lepo kruheca, pašteto, namaze, zelenjavo, sadje itd. Sem pa že lani prakticirala, da sem na pol večerjo skuhala od zajtrku. Recimo omako za špagete in špagete, potem pa samo juho in solato, al pa si vsaj narezala čebulu, zelenjavo, meso in potem sem prišla v prikolico in samo vrgla v ponev za rižoto itd. Sem videla, da je veliko boljše, ker moje dete zelo rado je in ker je bila lani še manjša je hotela kar hitro jest ne čakat. pa ker je bolj močna, moram priznat, da se sladkarij ne poslužujemo radi. No sedaj se je potegnila pa je kar bolje. raje kak sladoled prakticiramo poleti, kot pa še kakšne dodatne nezdrave prigrizke.
In ja tudi meni ni všeč, da več familijih ali dve greta skupaj na dopust. Smo bili lani zadnja dav dneva skupaj in ker je bila ta mala še manjša, od kolegov pa stara 9 let in jo je ful želela pazit, sem jaz mogla pazit dobesedno obe. Njo kako jo pazi, ker še vseeno je otrok in ne moreš zaupat, sploh pa ker nismo dnevno skupaj, potem pa še mojo. In sem bila zelo zelo utrujena, ker moj se je seveda nadvse zabaval s kolegom in naju sploh ni obrajtal. Sicer bomo letos spet 3 dni skupaj, ampak zdaj je moja že bolj ziher in se zna zaigrat.
Kak komaj čakam! JUpiiiiiiiiiiiii!!!!!
PMateja