18. jun 2012 13:45
Pozdravljeni vsi hokejski navdušenci-ke :)
Včeraj sem pri poročilih na eno uho ujela, da bi naj Kopitar prišel v sredo domov. Ve kdo kaj več? Se pripravlja kak sprejem na Hrušici?
LP
sonja
bosa
18. jun 2012 13:45
Pozdravljeni vsi hokejski navdušenci-ke :)
Včeraj sem pri poročilih na eno uho ujela, da bi naj Kopitar prišel v sredo domov. Ve kdo kaj več? Se pripravlja kak sprejem na Hrušici?
LP
sonja
bosa
18. jun 2012 14:03
Na Hrušici vem da se pripravlja sprejem, novinarjem ne bo na voljo do enega (teniškega?) turnirja. To sem jaz izvedela iz medijev.
18. jun 2012 14:07
Torej se res za to sredo pripravlja sprejem na Hrušici?
bosa
18. jun 2012 14:08
Saj sem napisala da se ja :).
http://www.rtvslo.si/sport/hokej/anze-pride-v-sred <--- evo še povezava do članka, kjer je napisano kaj se bo dogajalo v sredo.
18. jun 2012 14:11
Takole izgleda, se bo odvijalo:
www.rtvslo.si%2Fsport%2Fhokej%2Fan" target="_blank">http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=spre
zeta
18. jun 2012 15:16
hvala vama :)
bosa
7. jul 2012 12:00
Bila včeraj katera na Hrušici? Prvič v življenju sem šla počakat kakšnega športnika in meni je bilo res lepo
OlivaB
8. jul 2012 12:24
OlivaB je napisal/a: |
Brade in brke si obrijejo na začetku sezone, naslednjič si jo šele ko izpadejo. Torej dlje kot pridejo v tekmovanju, bolj kosmati so. Me veseli, da nas je vedno več navdušenk nad hokejem. Hokeisti so pravi desci, fuzbal je za metroseksualce (oz po mnenju mojega dragega, za pusije)
|
Na začetku končnice, ne na začetku sezone. Če bi bilo tako, bi imeli zmagovalci že trimetrske brade
JJ
8. jul 2012 12:46
Tudi jaz sem šla pogledat pokal :) uspel mi ga je slikat :)) zraven pa nisem mogla, prevelka gužva ...
EbonlassKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto
Piščančja juha s tortelini