Za dušo in telo je punč vedno dobrodošel -pogreje telo in nam razveseli dušo .
A ga kuhate doma ? Prosim zaupajte nam recept .
LP
Marta
Za dušo in telo je punč vedno dobrodošel -pogreje telo in nam razveseli dušo .
A ga kuhate doma ? Prosim zaupajte nam recept .
LP
Marta
14. jan 2004 13:48
Najraje imam pomarančni punč. Skuham ga iz 1/2 l belega vina, ki mu dodam dve vrečki poljubnega čaja ter začimbe: ingver, klinčke, pomarančno lupinico, cimetove palčke ter kakšen deci ruma. Začimbe za punč se lahko tudi kupijo v trgovini (Kotanyi začimbna mešanica za punč). Punč naj nekaj časa čaka v pokritem loncu, nato dodam še kakšnega 1/4 l pomarančnega soka. Postrežem v kozarcih s četrtinami pomarančnih koleščkov. LP, Barb
14. jan 2004 14:06
Super ! Hvala! POZDRAV Marta
15. jan 2004 8:25
Jaz sem pred kratkim naredila punč po receptu iz revije Anja. Mislim, da je bil z zelenim čajem. Bilo je dobro in okusno. Zanima me kakšna pijača se pravzaprav imenuje punč? Morda mešanica čaja, soka in začimb? Je vedno tako? Si ga lahko preprosto tudi sam izmisliš? Sonja
16. jan 2004 11:10
Ravno včeraj sem našla v posebni prilogi revije Anja vse o punčih. Odgovor se mi je torej kar sam ponudil. V reviji je tudi veliko zanimivih predlogov oz. receptov za različne punče. lp Sporočilo je spremenil(a) SonjaB dne 16. jan 2004 11:10:56
16. jan 2004 11:11
Pa tudi v zadnji kulinarični Lisi je kar precej idej za izdelavo punčev...
16. jan 2004 13:08
Se opravičujem...tudi jaz sem mislila Liso. SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cheesecake
Odlično hitro kosilo