31. maj 2012 20:47
Oj, Frina, sedajle te bom pa razjezila. Ker bom zavestno prilepila citat tiste, na katero tako vztrajno prežiš (zato, ker tokrat sem tudi jaz v špilu, pa še kdo). Preberi si, kajti o tem je posledično govora. Očitno ti jeza preprečuje, da pa bi včasih tudi kaj koristnega izluščila, ker besno udarjaš po tipkah za vehementno kontriranje. Torej:
”a ideja, da "kaj mene briga, kaj drugi počnejo, njihovo življenje je njihova stvar" - ima tudi svoje omejitve. Prva je ta, da od ene točke naprej nas pa mora skrbeti, kaj drugi počnejo. Pa mene veselje nekaterih do tetoviranja tule še najmanj do sploh ne skrbi. Govorim o tem, da to zapiranje pred tem, kaj vse se še dogaja poleg nas in okrog nas in samo furanja po svoji špuri ni dobro. Se ne velja tako prijeti za "kaj mene briga, kaj drugi počnejo....", ker v soseščini je marsikaj. Npr: družinsko nasilje, ostarel in osamljen človek. A to je tudi v "ne briga me" kategoriji?”
Ja, definitivno lahko drago dekle s svojim denarjem počne kar pač želi. In vsekakor lahko tudi ostali na svobodnem forumu izrazimo svoje mnenje. In s tem nismo nobeni krvosesi. Nikogar ni nihče žalil, nobena čustva niso bila prizadeta (dekle oz. gospa ali gospodična) mi je pisala tudi zasebno in sem ji pač pomagala po svojih zmožnostih. Kaj praviš o ideji prizemljiti in obvarovati nekoga in mu pomagati? Se mi zdi, draga Frina, da bomo na koncu prišli skupaj, ker verjetno podobno misliš, zato premirje, ok?
Deschanel