.....kateri je dober.....panasche...pivo z limonado..............lidlov?
kohica
.....kateri je dober.....panasche...pivo z limonado..............lidlov?
kohica
22. maj 2012 7:31
Jaz poznam vse iz Leclerca in so vsi odlični, morm rečt, da ga ves čas kupujem pa ne opazim razlike, tako, da vzamem kar je pač v akciji.
22. maj 2012 16:13
Zame Panache del'ami Fritz, Brasserie de Saverne, Francija. Dobiš ga pri vseh večjih trgovcih.
tulka
22. maj 2012 20:28
Nam je ful dober ta iz Lidla...pa še smešno poceni je
Uly
22. maj 2012 20:33
Ne vem, no, zakaj ne poskusiš sama in se odločiš. Kaj pa mi vemo, kaj je po tvojem okusu.
Sama sem probala panache enkrat in niti pod razno ga ne pijem še enkrat. Negraužnost od negraužnosti.
Vanja
24. maj 2012 14:34
Jaz sem kupila v Leclercu rdečega.....in je res.......
vd007
28. maj 2012 15:21
Lidlov - za nič - en sam cukr.
zvezda01
28. maj 2012 15:30
Sem šla tudi jaz probat Lidlovega in je je tudi meni veliko presladek pa ga redčim z mineralno vodo :)
29. maj 2012 22:02
Men osebno je leclercov najboljši, pa ne zdi se mi tolk sladk kot vsi ostali. Sicer pa, zakaj ga sama ne probaš narest? Kupš navadno pivo pa en kup limon, potem pa... Nimam nobenga recepta, sam grem pa stavt da bi biu boljši domač, pa še pohvalš se lahko pol pa recept tuki objavš :)
Ana MarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečina juha in krekerji iz polente
Pohorska gibanica