Pozdravljeni,
čez en mesec, natančneje 16.6.2012, me čaka poroka. Odločila sem se, da bom nekajo'>o'>o'>o'> peciva naročila v slaščičarni, nekaj pa bi rada spekla sama, seveda ob pomoči sestre, mame in drugih. Ker vem, da bo'>o zadnjih deset dni norišnica in bo'>o za vse zmanjkovalo'>o časa, bi rada čimvečo'>o'>o'>o'> peciva napekla predhodno'>o in dala zamrzniti. Ta teden sem dala zamrzniti štiri kokosove potice (recept iz baze) ter lambado'>o. Ker do'>o sedajo'>o'>o'>o'> peciva še nisem zamrzovala, ne vem, kako'>o se posameznoo'>o'>o'>o'> pecivo'>o obnese. Zelo'>o bi bila vesela kakšnega mnenja in nasveta, kako'>o naj si do'>o poroke časovno'>o razporedim peko'>o. Zadnji teden sem odločena, da ne bom več pekla. Spekla bi rada bajadero'>o, rafaelo'>o, kokosove in čokoladne kroglice (mogoče jaffa kroglice iz baze), čokoladne huzarske krapke, madžarico'>o, lešnikove trikotnike, mačje oči, salamo'>o in še kakšno'>o kremnoo'>o'>o'>o'> pecivo'>o. Ali lahko'>o dam vse zamrzniti? Ali lahko'>o dam zamrznitio'>o'>o'>o'> pecivo'>o oblito'>o s čokolado'>o ali je mogoče bolje, da ga s čokolado'>o oblikem, ko'>o ga odmrzujem? Pečeno'>o oz, dokončanoo'>o'>o'>o'> pecivo'>o sem nameravala zrezati na kocke (velikosti papirnatih košaric) ter jih tako'>o dati zamrzniti, nato'>o pa odmrzovati v hladilniku. Prosim za pomoč!
Vnaprej se zahvaljujem...
Ekapuka