Mi lahko prosim poveste kakšen je to svetli rum (kako izgleda) in kje se kupi? Uporabljam samo rjavega.
teja_m
Mi lahko prosim poveste kakšen je to svetli rum (kako izgleda) in kje se kupi? Uporabljam samo rjavega.
teja_m
18. maj 2012 8:23
Kupi se povsod, jaz ga kupim v Leclercu ali kakšnem večjem Mercatorju, Havana club ali Bacardi.
rosie
18. maj 2012 8:30
takole izgleda beli rum:
Lizzie
18. maj 2012 20:02
Za peko je čisto OK beli rum iz Lidla ali Hoferja (kjer ga, če se ne motim, trenutno nimajo. Cenovno bistveno bolj ugoden.
rimljanka
18. maj 2012 21:08
U, beli rumi, sploh kubanski, so zgodba zase. Tudi Bacardi je izvorno kubanski, a po revoluciji na Kubi so proizvodnjo lastniki prenesli na Jamajko.
Ron Matusalem je daleč najboljši, Havan club najbolj znan (barva odvisna od starosti, tisti 15 let star je že barve konjaka), potem so tu beli rumi Mulata, Varadero, Legendario, Caney ...
Povem pa, da je njihova domača Mulata en tak rumček, kot pri nas vino z brajde ...
mamamia
21. maj 2012 12:48
Se strinjam z rimljanko - ni treba ravno prvovrstne pijače uporabljati za peko. Je pa tako, da se z eno steklenico zdrži kar nekaj časa (če se samo peče).
Vendelina jr.
21. maj 2012 13:00
http://www.captainmorgan.com/en-row/products/
Ni ga čez ta rum, samo ta ni za peko.
ZačetnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai s piščancem
Kremni rezanci s tartufi