11. jul 2012 18:00
Sem našla še en sladkor ki ni agragold. neki pfeifer & še nekaj. Ga je mama kupila v Good centru v celju. Nisem pa ga še poskusila
11. jul 2012 18:00
Sem našla še en sladkor ki ni agragold. neki pfeifer & še nekaj. Ga je mama kupila v Good centru v celju. Nisem pa ga še poskusila
11. jul 2012 19:47
Prve dobave Agragolda so bile v redu, tak čuden je le zadnje čase. Sicer pa je to prozvod sladkorne tovarne STUDEN AGRANA iz B Brčkega, BiH - http://www.agragold.com/ . Bližina dobavitelja je najbrž tudi razlog, da je naš trg preplavljen z njihovim sladkorjem.
Cila
11. jul 2012 19:58
hm, res sem jaz na to pozorna zadnje čase, se pa spomnim da mi je mama rekla že lani kaj se dogaja s sladkorjem pa ona drugače sploh ni občutljiva na takšne stvari in niti malo ne komplicira. Jaz sem ji pa rekla da si kar nekaj domišlja :S hihi
11. jul 2012 20:59
Pri meni je pa vsak sladkor, ki ga kupim ok.
jade
12. jul 2012 9:55
pri meni ni niti problemov s sladkorjem
mali kuhar
12. jul 2012 10:42
si delal kaj španske vetrce? indijančke? kaj podobnega, kjer je važno da se kristali raztopijo? ali da si miskal za biskvit jajca skupaj s sladkorjem?
12. jul 2012 10:55
leandros je napisal/a: |
Kisla smetana iz Lidla - ogabna. Ribe kupujem v večini primerov samo še v Leclercu, nič več na tržnici. Kvaliteta zelo dobra, da o cenah sploh ne govorim, tudi trikrat ceneje kot na tržnici. leandros |
Zanimivo...
Jaz kislo smetano kupujem samo v Lidlu, ker mi je všeč njena gostota, ribe pa, odkar imam možnost, samo še na tržnici, pri Delmarju, v trgovinah sploh ne več. Glede cene: nisem še zasledila, da bi na tržnici dala za orado/zobatca/morski list/lososa 3x več kot včasih v trgovini. Pa tudi ostale morske zadeve (škarpena, morska spaka, romb, kovač, škampi, školjke, ipd.) so mi cenovno čisto sprejemljive.
12. jul 2012 21:51
S BUDGETOVA RIŽEVA ČOKOLADA!
delfinaa
13. jul 2012 18:59
Paradajz Lušt, kupljen v Tušu, voden in brez okusa.
SLO_šef
13. jul 2012 19:25
Ricotta S Budget. Kot da imaš v ustih pesek - pa po plastiki ima okus.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom
Kremna cvetačna juha