Drsna vrata

gercar  

član od: 10.6.2009

sporočila: 35

tema odprta - 15. maj 2012 14:51 | ogledi: 6.329 | odgovori: 4

Pozdravljene

Doma smo se odločili da bomo nekoliko renovirali hišo. Naredili  bomo vetrolov ter predrli eno od sten. Pri tem pa se nam je pojavil problem, ker je bolj malo prostora bi nam navadna vrata preveč odvzela svetlobe, bi raje uporabili drsna vrata. Ali mogoče kdo pozna kakšnega proizvajalca PVC izdelkov, ki dela drsna vhodna vrata in da ta ne prepuščajo prepiha? Ja pa seveda cenovno ugodno da je.

gercar

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

15. maj 2012 15:46

Takle opis dogodkov.....nekako mi malo diši po mojstrih iz AJETO.

Ne moreš dobiti dobrega mojstra, če nimaš pred tem dobrega načrta, kaj mora mojster storiti. Mojstri pa ponavadi niso posebej dobri pri risanju načrtov. Jim tudi ni treba. Oni naj dobro izdelajo, načrte pa delajo arhitekti za interier. In niso tako silno dragi: sedaj pa sploh ne, ko je naročil manj. Poglej na arhiforum.net, tam je seznam vseh arhitektov in tam poglej, poišči interierista in šele po tistem, ko boste imeli načrte, šele takrat podirajte, prej pa ne.

Ker te zgodbe v stilu "mi bi pa nekaj predelali in podirali"....se ogromnokrat do skoraj vedno sfižijo in potem pride en šmafu, edina razlika je samo v tem, do katere stopnje grdosti se je ta šmafru pokaže.

Vendelina jr.

kozamurnik

sporočila: 2311

15. maj 2012 20:36

Vendelina jr. je napisal/a:

Takle opis dogodkov.....nekako mi malo diši po mojstrih iz AJETO.

.

Vendelina jr.
Ja tale primerjava je pa svetovna http://www.youtube.com/watch?v=XsSqgAY4Ve8 Brez zanere gercar, res upam, da ne boste naleteli na take mojstre. Ker se najdejo tudi taki. murnik

syu  

član od: 10.9.2009

sporočila: 482

16. maj 2012 13:31

Obrnite se na podjetje Akron, ki poleg vgradnih omar, dela tudi drsna vrata.

Govorim iz lastnih izkušenj in ne delam reklame.

syu

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti