27. maj 2012 15:50
Ja, kot je napisala Vrana, za žejo. Pardon, proti njej, pravzaprav. Pa pohiti, robinija se počasi poslavlja, prve lipe v Ljubljani in, včeraj videno v Bogojini, že cvetijo.
rimljanka
27. maj 2012 15:50
Ja, kot je napisala Vrana, za žejo. Pardon, proti njej, pravzaprav. Pa pohiti, robinija se počasi poslavlja, prve lipe v Ljubljani in, včeraj videno v Bogojini, že cvetijo.
rimljanka
28. maj 2012 10:24
Vrtejbenka je napisal/a: |
Imam recept za bezgovo kremo z lešniki in pistaciji,ki jo lahko jemo kot samostojno sladico ali pa nadevamo razna peciva...bom poiskala in objavila recept. |
Bi se priporočala za tole kremo, če se da ...
rag_doll
4. jun 2012 17:30
ojla, Vrtejbenka tudi mene zanima ta recept. Hvala
PetraM
5. jun 2012 12:22
Vrtejbenka - mene tudi zanima recept, hvala!
Gustin
5. jun 2012 12:38
Že iščem veselo...vem da je v eni izmed mojih olala..kuharskih revij..moram kar veliko prelistat..takoj ko dobim ga objavim.
Vrtejbenka
5. jun 2012 13:51
Sem našla en recept tule, čisto na koncu strani:
http://www.aromaterapija.si/index.php?option=com_content&
Se pa priporočam za variante, če se da.
rag_doll
5. jun 2012 13:53
Šmorn (oz. carski praženec) je fin z bezgovimi cvetovi. Ali pa ocvrti bezgovi cvetovi v pivskem testu.
zverinica
7. jun 2012 12:33
Lani sem nekje zasledila, da je zelo dobro brezgovo cvrtje kot sladica in sicer da se naredi snag, da je razlogov puhasto. Zdaj pa ne najdem več tega recepta, pa ravno včeraj sem nabrala bezeg.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
18. maj 2014 18:23
Kako bi naredil žepke z bezgovimi cvetovi.
lojza123
18. maj 2014 19:10
listnato testo, notri pa skutina fila kot za štrudelj in bezgovi cvetovi. Fila osladkana s kakšnim blagim medom in malo limonine lupinice.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cheesecake
Bučke s sirom