odločam se za nakup bosch-eva blenderja pa me zanimajo vase izkušnje če ga kdo ima?
kakšna je razlika ker eni usebujejo več raznih nožev?
jasmina21
odločam se za nakup bosch-eva blenderja pa me zanimajo vase izkušnje če ga kdo ima?
kakšna je razlika ker eni usebujejo več raznih nožev?
jasmina21
12. maj 2012 8:16
Meni je super. Je vsestransko uporaben in zelo zmogljiv. Jaz ga uporabljam za različne namene od delanja šelkov, mletja oreščkov do "gnetenja" testa za jajčne testenine.
roža
12. maj 2012 8:20
jaz ga tudi imam. je izredno zmogljiv. Uporabljam za sadne kašice, šejke, smoothije, ... Notri miksam tudi paradižnik (zdrobi tudi olupke!), juhice, drobi led. Meni je super. Zdaj pa ko vidim, da ga roža uporablja tudi za oreščke mlet, bom tudi to preiskusila.
Lizzie
12. maj 2012 10:41
Lizzie je napisal/a: |
Zdaj pa ko vidim, da ga roža uporablja tudi za oreščke mlet, bom tudi to preiskusila. |
Pazi samo, da jih ne melješ predolgo, ker se potem sprimejo. So zelo hitro zmleti, ostane pa kakšen košček, ki ga jaz z veseljem pohrustam ali pa dam v domače mislije.
roža
12. maj 2012 10:51
super, hvala za nasvet!
LizzieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Biskvit s slivami
Domači sladoled za vroče poletje