Pozdravljeni!
Za nečakinjo bi rada naredila torto v obliki križa (za birmo) pa me zanima, ali lahko križ sestavim iz dveh kvadratnih tort ( z obrezovanjem). Menite, da bo torta "razpadla"?
Hvala za vaša mnenja in izkušnje:)
brižit
Pozdravljeni!
Za nečakinjo bi rada naredila torto v obliki križa (za birmo) pa me zanima, ali lahko križ sestavim iz dveh kvadratnih tort ( z obrezovanjem). Menite, da bo torta "razpadla"?
Hvala za vaša mnenja in izkušnje:)
brižit
8. maj 2012 10:16
Ne vidim razloga, zakaj bi razpadla. Pazi le, kako jo boste prenašali naokoli - poskrbi za dovolj veliko dovolj trdno podlago v enem kosu, ki se ne bo prepogibala, pa bo. Če ninmaš pladnja, bo tudi pekač iz pečice dober, seveda malo zakamufliran s kako folijo in primernim dekorjem.
Sonja
8. maj 2012 11:32
Jaz sem pred časom delala veliko torto v obliki sončka, pa so mi bili vsi pladnji premajhni. Sem zato pri naši cvetličarki dobila eno veliko "šper" ploščo, ki jo uporabljajo pri aranžiranju daril. To sem potem oblepila z aluminjasto folijo, pa je torta brez problomev prestala vožnjo iz Ljubljane do Portoroža.
kača
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki greh
Gratinirani fuži s sirom in pršutom