9. maj 2012 12:04
karajan je napisal/a: |
Sladoled redi. To vemo in jaz vidim na sebi :). .... . Bomo pogruntali kaj novega ali jaz odkril nekaj, kar je že odkrito? |
Dragi moj, tole je že zdavnaj odkrito, gre pa takole: čisto vse redi, če je v preobsežnih količinah. Zmanjaj količine.
In predvsem, bistveno manj misli na hrano. Imam znanca, ki je sposoben čisto vsako stvar povezati s hrano. Njegova pripoved gre takole: Danes grem v Zagreb in tam deladjo fine štruklje. Ja, New York je zanimiv, ampak dobre restavracije so pa zelo drage. Pridi na obisk, imamo fin pršut, bomo narezali....
Pa je šel človek v Zagreb službeno. In v NY je šel tudi še kaj drugega gledati in v resnici mesto ponuja kaj več kot restavracije. In ljudi se povabi na pogovor in če pogovor ni zanimiv, tudi pršut ne bo pomagal.
In omenjeni nesrečnik že vse svoje odraslo življenje tehta od 20 kil pa navzgor preveč....
A je razumljivo?
Zdaj, če si ti tudi v taki kategoriji, ki čisto vse na svetu poveže s hrano, potem boš v resnici zelo zelo povezan s hrano in preveliko težo. In je ne bo dijete, ki ti bo trajno znižala kilažo.
Vendelina jr.