Pozdravljene,
v četrtek imajo v hoferju v akciji parni čistilec oken, karcher. zanima me, če ga katera mogoče ima (vem da so ga že imeli več krat v akciji) in kako ste zadovoljne.
valikaben
Temo je spremenil(a) valikaben dne 3. maj 2012 7:19
Pozdravljene,
v četrtek imajo v hoferju v akciji parni čistilec oken, karcher. zanima me, če ga katera mogoče ima (vem da so ga že imeli več krat v akciji) in kako ste zadovoljne.
valikaben
Temo je spremenil(a) valikaben dne 3. maj 2012 7:19
1. maj 2012 10:09
Jaz tole zadevico imam in sem zadovoljna, ker so okna res hitro pomita. Treba je dobro nasprejati cistilo za okna ali vodo s kisom... se umije s prilozeno cistilko ter posesa z aparatom. Sicer pa to ni parni cistilec, ampak je akumulatorski vodni sesalec. Odlicen je tudi za ciscenje ploscic. Priporocam!
Lp Kajca
kajca
3. maj 2012 7:19
ja, pa res , maš prav. res je akumolatorski čistilec oken in ne parni. vrjetno si ga bom šla danes nabavit. hvala za mnenje kajca.
valikaben
3. maj 2012 12:09
Odlična reč, vredna nakupa!
lp
cervus
3. maj 2012 12:19
kaj pa velikost?? ne enem forumu sem našla, da je premali za velika okna. jaz mam pa velika okno...
valikaben
3. maj 2012 12:27
Zakaj bi bil premajhen?? Pač večkrat potegneš od zgoraj navzdol - ene 25 cm ima v premeru, če se ne motim (pa bi rekla, da raje več).
lp
cervus
3. maj 2012 13:36
Idealen...... Če se samo spomnim, koliko papirnatih brisač sem včasih porabila.....Vreden svojga dnarja.....
Brgita
3. maj 2012 14:01
tule pripenjam link, kako zadeva deluje. Kliknite na rumeno okence "voir la video"
http://www.mistergooddeal.com/nettoyeur-vitres-mini-nettoye
Pa veliko uzitka ob umivanju oken!
kajca
13. jan 2016 19:31
Mene pa zelo mika od Vilede Windomatic čistilec oken.Prosim, če ima kdo kakšne izkušnje z njim. Hvala.
dari
14. jan 2016 19:18
Pa kaksen denar... In papirnate brisace!! Ze nekaj casa cistim pk a izkljucno s hoferjevo krpico za okna in s samo vodo!! Zivimo tim za cesto, hisa ima 26 oken in vse ocistim s to krpo. Z eno na grobo, z drugo na fino. Nobenih cistil, le vroca voda in dobro ozeta krpa, rezlultat popoln!
14. jan 2016 19:22
Hvala za to informacijo, bannanna.
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom
Slana pita (Salty pie)