Pozdravljeni....nujno bi rabila modelčke za linške kekse na tri luknjice,a mogoče kdo ve,kje jih imajo v Ljubljani ali Kranju....povsod imajo tiste z eno luknjo?? lepo prosim za odgovor,po spletu ne bi naročala.
hvala,lep dan vsem
cheleste
Pozdravljeni....nujno bi rabila modelčke za linške kekse na tri luknjice,a mogoče kdo ve,kje jih imajo v Ljubljani ali Kranju....povsod imajo tiste z eno luknjo?? lepo prosim za odgovor,po spletu ne bi naročala.
hvala,lep dan vsem
cheleste
27. apr 2012 10:00
http://trgovina.bakecake.eu/artikel/1507-modelcek-linski-
mislim, da je tale gospa iz okolice Radomelj ali tam okoli. Je zelo prijazna in ti bo najbrž šla na roke. Sicer pa poskusi še v trgovini Krek v Lescah.
Sporočilo je spremenil(a) darjuška dne 27. 2012 10:00
27. apr 2012 15:35
Darjuška,hvala,a veš mogoče za kontaktno številko,je ne najdem,a sem mogoče spregledala??
pozdravček
cheleste
27. apr 2012 16:44
Cheleste, izgleda, da boš morala naročilo sprovest tako, da se registriraš in z zlaganjem željenih izdelkov v košarico opraviš nakup, nakar ti bodo naročeno dostavili. Po telefonu običajno v teh primerih ne gre. Lahko pa poskušiš še s klicem na številko spodaj, ki sem jo prekopirala iz njihove strani.
Za informacije o ceni, dobavi posameznih artiklov nam pošljite e-pošto na info@bakecake.eu ali pa pokličite na tel. 041/323/994
zeta
27. apr 2012 16:50
o,Zeta hvala,sem spregledala...se bom poskusla zment za osebni prevzem...
pozdravček
cheleste
28. apr 2012 19:13
Kupila danes pri Kreku v Lescah...
chelesteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom
Ocvrtki s sirom in salso verde