18. apr 2012 18:51
Težko je preko tipk na kratko zadet cilj. Poizkus nič ne stane.)
tijasa
18. apr 2012 18:51
Težko je preko tipk na kratko zadet cilj. Poizkus nič ne stane.)
tijasa
18. apr 2012 19:20
Deschanel je napisal/a: |
Citiram dr. Vesno Godino o kvazi duhovnostih:
Kateri dogodek v vašem življenju je najbolj pripomogel, da ste postali duhovno bolj ozaveščena oseba?
Jaz ne bi nič več dodala. Samo izogibala bi se takšnih in drugačnih dobromislečih gospa, ki si na račun nainvnosti polnijo denarnice. So očitno ugotovile, da je fajn se zgledovati po RKC-ju.
LP
|
Z zgornjim citatom se povsem strinjam, kakor tudi z dodanim komentarjem Deschanel. In to je to.
zeta
18. apr 2012 20:43
tijasa je napisal/a: |
Težko je preko tipk na kratko zadet cilj. Poizkus nič ne stane.) |
Pa ne, da je tale tvoja dolga "predigra" bila samo pot k oglaševanju sebe? Saj, če si si že pridobila znanja, bi lahko kaj iztržila, kajne?
rimljanka
18. apr 2012 20:55
Neke malenkosti vem, me še mnogo zanima.
tijasa
18. apr 2012 21:03
vanjatajnsek je napisal/a: |
Pa od kod ideja, da bi morali zdravilci zdraviti zastonj? Najbrž morajo tudi oni plačati položnice in stanovanje, al' kako? Z levo roko plačamo mehaniku 50€ na uro, ko nam "pozdravi" avto, ko pa bi morali dati za svoje zdravje, je pa to nezaslišano. Pa še kako plačujemo zdravje - pri zdravnikih ( direktno iz denarnice ali pa pri plači ), v lekarni, pa zavarovalnicam, pa razne takse za CO2, pa.... Aja, to je legalno. In človek, ki si pozdravi neko bolezen, menda lahko zboli še kdaj, se mi zdi? |
Point je v tem, da vsi, ki jih omenjaš, tudi davke plačujejo od izstavljenih račuov (razen če se sam v dogovoru z njim odločiš drugače, v tem priemru goljufata oba), zdravilci pa jih ne plačujejo. V tem je razlika. Pa si izračunaj, koliko neobdavčenega denarja gre zdravilcem, ki za reveže potem nimajo razumevanja, kot je tijasa napisala. Država, kakršnakoli žeje, pa da je za socialo, tudi za zdravljenje otrok, ki jih zdravilci odklonijo (če jih le starši k zdravniku peljejo) in niti davkov ne plačujejo.
mamamia
18. apr 2012 21:05
Prosim, da se vsi po vrsti vzdržite žaljenja ljudi zaradi njihovih verskih, političnih ali osebnih prepričanj.
Tijasa, bolj natančno opredeli, kaj pravzaprav želiš od te teme?
18. apr 2012 21:27
Hvala moderator. Razumem tudi tiste ki me ne razumejo. Zanimajo me mejna znanja na področju reikija,ponovne povezave,ezoterike itd.
tijasa
19. apr 2012 10:14
Tijasa, če želiš debatirati s sebi enakimi ali vsaj podobnimi je pravi zate Lunin forum.
Tukajle smo očitno v veliki večini tisti z bolj prizemljenimi stališči. Tista manjšina, ki te mogoče razume, se pa ne najbrž ne upa izpostavljati.
Cila
19. apr 2012 12:40
https://www.facebook.com/#!/lilijana.holy
http://www.ashtarontheroad.com/preparation_priorities.html
Tijasa,pozdravljena.Sicer ne vem čisto natančno ,kaj te zanima ,ampak mogoče najdeš na zgornjih linkih kaj uporabnega.
Tah naslovov je še kar nekaj in,ti jih lahko pošljem na zs ,če te zanimajo.Mislim,pa,da lahko veliko najdeš tudi preko strička googla.
Upam,da najdeš kar iščeš.
Pa tudi ,če je to bitje iz pravljice:))
kriznana
19. apr 2012 13:43
tijasa, vsem je jasno, kaj te zanima. Kaj želiš od članov tega portala? Mnenja, komentarje, delitev izkušenj?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla po kitajsko
Široki rezanci z grahovim pestom