18. apr 2012 14:30
tijasa je napisal/a: |
Kot otroku so se mi pojavljale nenavadne zadeve, katerih nisem razumela, le všeč mi bile. .... Te terapije so bile zelo drage a takrat cena ni igrala vloge, šlo je za življenje mojega otroka..... Tako sem vse nadaljne zdravstvene težave svojih otrok. reševala pri tej gospe in zapravila mnogo denarja za katerim mi ni žal. .....Ko sem izgubila službo in nisem imela denarja in sem zopet prišla po pomoč k gospe,ki je z menoj in mojo družino delala več let, zavrnila.Ko boš imela denar pridi, to bile njene besede. .... Bila razočarana in nemočna z bolnim otrokom.
tijasa |
Draga moja, daj se malo zberi, saj znaš:
1. Vsem otrokom se dogajajo nenavadne stvari, ki jih ne razmejo. Deja-vu-ji (bemtiš, tipkovnica ne jemlje akcentov), intuicije....take stvari se dogaajo vsem otrokom, potem pa te sposobnosti s socializacijo malo otopijo.
2. Praviš, da si imela bolnega otroka (mi je žal), ki ga zadravniki niso znali pozdraviti, nakar ga je pozdravila zdravilka. In praviš, da si "zapravila mnogo denarja, ampak ti ni žal". Če nekdo vloži denar v nekaj, potem ga ne zapravi (ni tole samo tvoje ponesrečno izražanje, to je bolj odraz tega, da si še malo zmedena).
3. Materialna resnica je, da si ga ti zapravila. Ker ti je teta zdravilka takoj povedala, da je z malo denarja malo muzike, ti pa še kar nisi razumela lekcije.
4. Praviš, da imaš bolnega otroka. Ja, ljuba duša, koliko bolnih otrok pa imaš. Ker enega je, tako praviš, brez zdravil pozdravila zdravilka (s tarifo). A je še kdo zbolel?
5. Če si stara 38 let in imaš bolnega otroka (pustimo matematiko ob strani) in te je ena samooklicana zdravilka že fino nategnila, pa kaj hudiča pa še potrebuješ? Da te okoli prinese še kdo? Ozrioma, če ne bi imela otrok, potem se izvoli zafrkavati s frčkanjem denarja za alternativce z ljubeznijo do denarja brez izstavljanja faktur in prijavljanja davkov, ker tako škoduješ samo sebi. Ampak če imaš pa družino, pa takole škoduješ tudi otrokom.
6. Namesto iskanja "zanimivih ljudi" bi jaz na tvojem mestu iskala zaposlitev. Kakršnokoli. je bolj produktivno kot mambodžabmo.
Vendelina jr.