16. apr 2012 8:27
Torej, je kaj narobe, če sem sedaj 3 dni zaporedoma pojedel kos in pol najbolj božanske orehove potice, katero sem dobil od očeta bivše punce (ja, smo v dobrih odnosih in gospod delajo eno najboljših potic kar sem jih jedel) in katere sem striktno zahteval samo 2 koščka. Tako, za gušte :D. A on, takšen kot je, je vedno govoril, saj si dec, kaj ti bo košček. Sedaj pa, ker sam živim sem si lepo polepšal vsak popoldan z vročim čajem, POIROTOM in potico.
Sem torej mrbit odvisen in bom ratal ??
To je tako na hec obrnjeno vprašanje glede čokolad, piškotov in še česa, kar se zadnje čase pojavlja na forumu.
Košček ali dva biločesa, pa četudi vsaki dan, se mi zdi, ne vpliva ne na težo ne zdravje, sploh če zraven pojemo ogromno zdravih stvari. Ni ga dneva brez solate in ni ga dneva brez dobrega zdravega zajtrka z kompleksnimi OH in dosti sadja ali pa domačim kruhom, domačo skuto in domačimi marmeladami BS ali pa domačo skuto ter različno narezano zelenjavo.
Odvisneš od uživanja...pacek
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---